2777
2789
عنوان

شوهرم همه پولامو گرفت ازم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب چرا بهش گفتی پول داری؟ همه چی رو ک نباید ب شوهر گفت آخه..

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره، بزرگ شدیم،نه؟:)) ‌‌ ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش! ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم، نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین... قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:))تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
2805
بهترین کادوست

سرم داره میترکه حالم خیلی بده ولی خدا خیرتون بده یکم خندیدم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
همین که بهش پول دادین و آبروش حفظ بشه براش بهترین هدیه اس ، شما نیاز نیست بگین پولمو گرفتی نشد چیزی ...

هیچیییی ندارم 😅😅😅😅😅 هر چی ته حسابم بود دادم بهش چک داشت وگرنه نمیدادم ، آخه متاسفانه همش میگه کادو چی برام میخای بخری انگار خیلی منتظره 

خوب پولامشو گرفته توقع کادو هم داره از کجا بیاره این خانوم؟هرچی هم خریده باشه قبلا،الان جیبشو خالی ک ...

نه اون میدونم .استارتر بگه کادوی تولدت عزیزم .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
2809