2777
2789

من یه ماه پیج زدم پیجم خیلی رشد کرد ماشالله خداروشکر 😍

پستام یکیش ۲ میلیون دو تاشونم جدا ۱ میلیون بازدید داره

بقیه پست ها هم همشون بالای ۲۰۰ هزار تا 

پیجم پیج ادیته

خیلیا میان سفارش میخوان برای پستشون تا پای واریز هم رفتن ولی هیچکس پول نریخته ازم خرید کنه🥺

توی این یک ماه اصلا فروش نداشتم🥺💔

حتی به اولین درآمد هم نرسیدم:)))

تا اخرین لحظه اوکیه دقیقه ۹۹ لغو میشه

بنظرتون چیکار کنم:))) چرا اینجوری اخه

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

حتی بابام هم دیگه توی این ماه درآمدش کم شده شغل ازاد داره

حس میکنم برکت از خونمون رفته چیکار کنم🥺

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پیجم در حال رشده اگه میشه پیجتو بده اگه ادیت نیاز داشتم بدم شما برام انجام بدین ❤️

چشم عزیزم خصوصی آیدیتونو بفرستید❤️

شاید گرون میگی قیمت بیار پایین

اخه خیلییی زحمت میکشم و وقت میزارم

اول گذاشته بودم ۱۸۰ تومن بعد تخفیف ۵۰ درصد زدم گذاشتم ۹۰ تومن

الان پول بسته اینترنتی هم نیست

یکی دونا مجانی بزن بعد 

امضات😂

اخه زحمت میکشم🥺 واقعا حیف نیست رایگان بدم؟🥲

منم میخوام پیج بزنم راجع به حرفه م  نمیدونم از کجا شروع کنم

بهت صفر تا صدشو به صورت خصوصی آموزش میدم اگه خواستی پیج خودمم میدم که ویو هارو ببینی مطمئن شی بعد

تا آخر هم پشتیبانی میکنم ازت و بهت کمک میکنم

اگه دوست داشتی خصوصی درخواست بده

بهت صفر تا صدشو به صورت خصوصی آموزش میدم اگه خواستی پیج خودمم میدم که ویو هارو ببینی مطمئن شی بعد ت ...

یه مقدار راجع به هزینه مشکل دارم 

اینجا هزینه رو بگین اگه به شرایطم خورد درخواست میدم 

یه مقدار راجع به هزینه مشکل دارم  اینجا هزینه رو بگین اگه به شرایطم خورد درخواست میدم

عزیزم هر چقدر که شرایطت اوکیه بده ❤️ اگه نداشتی هم بعدا بده