2777
2789

پسرم خیلی تو بازی کردن به من وابستس.اصلا خودش بازی نمیکنه

بچه های شما چی؟اونایی که خودشون بازی میکنن چیکار کردین که بهتون وابسته نباشن و خودشون بازی کنن.

خیلی کلافم کرده دائم آویزونمه که بیا بازی کنیم.باباش میاد میره میچسبه به اون.

BabyFetus Ticker

دقیقا دختر چهارساله منم اینجوریه..تو دلم مونده فقط پنج دقیقه خودش بازی کنه.حتی برای تلوزیون دیدن هم میگه تو پیشم بشین

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرم چهار سال و نیمه اس...بچم از اول از بس تنها بازی کرده همش با خودش بازی میکنه فقط گاهی میگه بیا ماشین بازی یا بدو بدو...منم اگه حال داشته باشم باهاش قایم باشک یا کار دستی بازی میکنم اونم خیلییی به ندرت...

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

وای پسر منم دو سالشه اصلا تنهایی بازی نمیکنه فک کردم بزرگتر شه بهتر میشه انگار ادامه داره جریان

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

دختر منم جایی میریم حتما طرف باید باهاش بازی کنه وگرنه اینقد اذیت میکنه که مجبور میشم پاشم برم خونه..اصلا بلد نیست تنهایی بازی کنه.اینهمه هم براش وسایل بازی میگیرم میگم شاید به یکیش علاقه پیدا کنه و بازی کنه ولی بازم منو میکشونه تا باهاش بازی کنم

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری
چجوری عادتش دادین؟

فقط باهاش بازی نکردم همین...از اول

بر عکس دختر خاهرم به شدت وابسته اس...البته خب شخصیت و روحیاتش اینطوریه...و خاهرمم خیلی بهش بها داد و همش باهاش بازی های مختلف و اسباب بازی های متنوع...و اونم الان حسابی بدعادت شده و آویزون خاهرم...

البته پسر من مستقل نیس تو موارد دیگه...مث موندن خونه مامان بزرگ یا غذا خوردن و اینا ..

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه من 3 سالش میشه دو ماه دیگه ولی نگرانیم اینه که هر وقت میره پارک از بچه ها میترسه حتی کوچیکترها هی دور میشه میذاره توبتش رو بقیه بگیرن نمیدونم چیکار کنم یکم ازین خجالت در بیاد