2777
2789

بله دارن ب پسرم و شوهرم سفید خیلی میاد 

من سفید هارو جمع میکنم مث زیرپوش ها تاب ها پیرهن ها و تی شرت ها تو ی است پودر ماشین لباسشویی میریزم و وایتکس یه رومیمونه فردا میندازم ماشین 

وایتکس در حد یک سوم لیوان زیاد نه 

مث برف میشه حتی ی بار زنداییم گفت فقط تو باید سفید بپوشید و بچت آنقدر ک تمیز میپوشید

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دارن ب پسرم و شوهرم سفید خیلی میاد  من سفید هارو جمع میکنم مث زیرپوش ها تاب ها پیرهن ها و ...

وایتکس  میریزی؟     چند ساعت وایتکس بمونه رو لباس؟

میشه بیشتر توضیح بدی

وایتکس  میریزی؟     چند ساعت وایتکس بمونه رو لباس؟ میشه بیشتر توضیح بدی

والا همه رو توضیح دادم با دقت بخون ۱۲ساعت بمونه تشت و پر اب میکنم یک سوم لیوان وایتکس میریزم و کمی پودر ماشین لباسشویی لباسارو میندازم هم میزنم تا پودر ها حل بشه روز بعد میندازم ماشین لباسشویی بشوره

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
والا همه رو توضیح دادم با دقت بخون ۱۲ساعت بمونه تشت و پر اب میکنم یک سوم لیوان وایتکس میریزم و کمی پ ...

الان رو لباسم ربع ساعت وایتکس ریختم لکه نرف😭  یکی گفت وایتکس لباسو زرد می‌کنه 

این لباسمو خیلی دوس دارم😭

من با دامستوس میشورم

بزن نت ببین،من رنگ سبزش رومیخرم اصلاوایتکس استفاده نمیکنم بوش خیلی تنده،ولی دامستوس عالیه وبه جای وایتکس به همه چی میزنم بو هم نداره

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
عکس این دامستوس رو بذار  

دامستوس همون وایتکسه ولی غلیظه مثل مایع ظرفشویی بزن تو نت عکسش هست چون غلیظه کار کردن باهاش راحته نمیپاشه اینور اونور راحت میمالی رو لکه ها میندازی تو ماشین

الان رو لباسم ربع ساعت وایتکس ریختم لکه نرف😭  یکی گفت وایتکس لباسو زرد می‌کنه  این لباسم ...

فرچه بکش بذاربره کثیفیاش

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
الان رو لباسم ربع ساعت وایتکس ریختم لکه نرف😭  یکی گفت وایتکس لباسو زرد می‌کنه  این لباسم ...

والا من چندین ساله استفاده میکنم ندیدم زرد کنه بعدم عزیز نمی‌خونی پیامو گفتم با ی تشت آب و پودر ماشین لباسشویی قاطی کن ۱۲ساعت بمونه