2777
2789
عنوان

باردارم. میخوام نباشه و سقط کنم. نمیدونم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 55 پست

بچه اینده زندگی میخواد ما این همه بدبختی کارگری میکنیم چون پدر مادرامون فقط بلد بودن بچه بیارن بزرگ کنن اگه میدونی اذیت نمیشی میتونی بهش برسی اینده شو بسازی غم یکی دوسال اول رو نخور اگه نه هی نیاری بهتره یه عمر بدبخت بشه گناه یا تا قلب نداره 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

گلم من بچه دومم به دنیا اومد بچه اولم تازه ۴ سالش شد 

اونم ناخواسته 

بدون خونه و ماشین و کار درست و حسابی 

ولی به خودم اجازه ندادم به سقط فکر کنم 

همین دختر دومم به دنیا اومد از پا قدمش وضع مالیمون خیلی خیلی بهتر شد و کار شوهرم و موقعیت کاریش خیلی بهتر شد 

بسپار به خدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دو تا بچه ناخواسته دارم 

سر اولی خیلی اوضاع زندگیمون بد بود داخل یه اتاق ۱۲ متری زندگی میکردیم یه بچه ۲ ساله هم داشتم شوهرم گفت سقط و من مقاومت کردم و بدنیاش آوردم بعد بدنیا اومدنش زندگیمون واقعا تغییر کرد بهتر شد

والا مستاجریم 

تو غربت غربت مطلق یعنی ی دوستم ندارم تو این شهر 

ی بچه سه ساله داشتم خودخواسته تقریبا باردار شدم 

حتی مثل اولی اورژانسی ۱ شب تنها خودمو رسوندم بیمارستان ۵ صبح سزارین شدم همراهم نداشتم حتی 

الان کوچیکه ۶ ماهشه 

زنده م تونستم شما هم نترس اگه دلایلت فقط همیناست البته

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

بچه اینده زندگی میخواد ما این همه بدبختی کارگری میکنیم چون پدر مادرامون فقط بلد بودن بچه بیارن بزرگ ...

جفتمون کارمندی ولی بدون پشتوانه و آینده و بدون ارث و میراثی که بتونیم بگیم بعدا برای بچه مون بذاریم

والا مستاجریم  تو غربت غربت مطلق یعنی ی دوستم ندارم تو این شهر  ی بچه سه ساله داشتم خودخ ...

زندگی تو ایران. تورم. آینده ی نامعلوم. پس انداز نداشتن. حقوق کارمندی به هیچ جا نمیرسه

سرطان پستان ، عفونت رحم از طرف دیگه بعضیا بعدش زندگیشون پاشید ازهم یا پولدار بودن ورشکست شدن

استخاره کردم آیه 36 سوره ی احزاب اومده که گفته هیچ زن و مرد با ایمانی حق ندارن غیر فرمان خدا کار کنن و سر خود اختیار داری کنن. 

جفتمون کارمندی ولی بدون پشتوانه و آینده و بدون ارث و میراثی که بتونیم بگیم بعدا برای بچه مون بذاریم

خوب فکراتو بکن نخواستی سقطش کن 

من خودم یه پسر دارم شوهرم کارگره هیچ ارثی ندارم حتی جهیزیه ام نداشتم بزور خرج خونه رو داریم باردارم شدم بچه دوم هرچی گفتن ولش کن سقط کردم من الان نمیتونم خرج بچه اول رو بدم یکی دیگه رو بیارم فردا هی بهش بگم ندارم ندارم صبر کن خوب برا چی بیارمش قلبش تشکیل نشده بود سقط کردم الان تو خودت میگی ارث ندارم میخوای سختی های که خودت کشیدی اونم بکشه نداری هاتو بکشه شاید اون مثل تو کارمند نشد با کارمند ازدواج نکرد بعد چی اگه خونه ماشین پول داری بیار اگه نه ول کن

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
زندگی تو ایران. تورم. آینده ی نامعلوم. پس انداز نداشتن. حقوق کارمندی به هیچ جا نمیرسه

خب همه همینیم به جز ی عده معدود

چه کنیم ؟ به زندگی ادامه ندیم؟

بچه دار نشدن ماجراش با سقط متفاوته

شما دیگه باردار شدی؟بکشیش؟خو فرقش با اولیه چیه؟ اونم تو همین شرایطه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

استخاره کردم آیه 36 سوره ی احزاب اومده که گفته هیچ زن و مرد با ایمانی حق ندارن غیر فرمان خدا کار کنن ...

پس عزیزم نکن 

صبوری کن

انشالله دور محبت خدا به زندگیت بتابه، پا قدم نی نی پر از خیر و برکت باشه

🤍🌱
خوب فکراتو بکن نخواستی سقطش کن  من خودم یه پسر دارم شوهرم کارگره هیچ ارثی ندارم حتی جهیزیه ام ...

ماشین داریم. و ی زمین کشاورزی که با پول خودمون خریدیم و ماهی 40 تومن پول. به کجا میرسه این پول. هیچی ازش نمیمونه تقریبا. واسه ی قسط و وام و اجاره