2777
2789
کی گفته شیرخشک پف میاره اصلا اینطوری نیست مگه بچه چقدر شبرخشک میخوره ۶ماه غذاش شروع میشه

چاقی پفکی نه پف

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
یه مادری که مجبوره به هردلیلی به بچش شیر خشک بده با دیدن پیام شما انگار خنجر فرومیکنن تو قلبش همه م ...

بابا الان شیرمادر هیچ خاصیتی نداره

با این اعصلب و روان درست و درمونی که داریم

من خودم بچه م نخورد هرکاری کردیم

خب نمیخواد خودمو بکشم که

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگ

بیومیل خوشمزه اس بیشتر

بچه دوست داره

امتحان کن

بهش ساخت

بده

یبوستم نمیاره

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بابا الان شیرمادر هیچ خاصیتی نداره با این اعصلب و روان درست و درمونی که داریم من خودم بچه م نخورد ...

بچه من الرژی داره تا ۴ماهگی خورد بعد اون مجبور شدم بهش شیر خشک بدم الانم تو گرما دربه در پیدا کردن شیر خشک بودم

خب چیکار کنم وقتی نمیتوتم شیر خودمو بدم بزارم گرسنگی بکشه

هروقت یکی میگه شیر مادر غم عالم نیاد تو دل من

بابا الان شیرمادر هیچ خاصیتی نداره با این اعصلب و روان درست و درمونی که داریم من خودم بچه م نخورد ...

منم بچم بد سینگی میکنه سینمو نمیگیره شیرمم کمه برا همین شیرمو میدوشم و شیرخشک میدم

یه مادری که مجبوره به هردلیلی به بچش شیر خشک بده با دیدن پیام شما انگار خنجر فرومیکنن تو قلبش همه م ...

بله من خودمم دو ماه مجبور شدم درک میکنم ولی فکر نکنم مادری که دنبال تپل سازیه چنین مسأله ای داشته باشه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
منم بچم بد سینگی میکنه سینمو نمیگیره شیرمم کمه برا همین شیرمو میدوشم و شیرخشک میدم

چاره ای نداری

بچه ی من تپل نیست

ولی بیومیل بهش ساخت و دوستش داره