aaalmasss مدیر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1934 عنوان ته تغاریا ☹️ | مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 40 پست یه دقیقه بیایین.....تو جمع های خانوادگی شما هم مسئولیت ها رو میندازن رو دوش ته تغاریا؟ 🥹 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات 1403/03/14 | 15:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_manelia_ عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 821 دقیقا به خاطر همین لوس و ناز نازی بار میاییم شما چندسالته😬
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1934 نه ولی قدر کارامو نمیدونن مثلا من منتظر بودم اتاق خالی شه برم قاشق اینا رو بیارم عمم داد زد س ... نه دیگهمن اگه یه کار انجام بدم هزار بار میگم تا یاد اوریشون بشه😀 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1934 چرا میزاری بت زور بگن؟ساده باشی تو این دوره زمونه رنننده میشی قشنگ این دفعه که گفت بگو شما بی زحمت ا ... اممم خوب دلم نمیاد بزرگتر هستن 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1934 کار به کنار حرف زور میگن دقیقا مثلا من گاهی دلم مبخواد تنها باشم اصلا انگار هیچی 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1934 شما چندسالته😬 ۳۷😂 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
مارگورابیتونم عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 8865 اممم خوب دلم نمیاد بزرگتر هستن خب پس تبریک میگم برا همیشه باید خدمات رسانی کنی من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1934 من ته تغاری هستم گاهی کمک مامانم میدم اما تمام اعضای خانواده منو جور دیگه ای دوسدارن. اگه یه روز نرم ... دقیقا همینه من تو خانوادم محبوب ترینم 😊 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1934 منم مثل شما🙄 😘😘 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1934 خب پس تبریک میگم برا همیشه باید خدمات رسانی کنی نه دیگه پس سیاست کجاست😜ولی در کل خجالت میکشم بشینم بزرگتر کار ها رو انجام بده 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
مارگورابیتونم عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 8865 نه دیگه پس سیاست کجاست😜 ولی در کل خجالت میکشم بشینم بزرگتر کار ها رو انجام بده چند سالته؟اگه دهه هشتادی هستی بعیده ازت زیر بار زور بری انقد من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1934 چند سالته؟اگه دهه هشتادی هستی بعیده ازت زیر بار زور بری انقد ۳۷ بابا زیر بار زور نیست بحث احترامه 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات