2777
2789
عنوان

ته تغاریا ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 40 پست
نه اصلا اینطور نیستن باهام😅

😒😔😂

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
من اخرین نفر یه خانواده شلوغم از همه بزرگتر شوهر خواهرمه متولد۵۱ میخوان سفره بندارن ظرف بشورن غذا در ...

چرا میزاری بت زور بگن؟ساده باشی تو این دوره زمونه رنننده میشی قشنگ این دفعه که گفت بگو شما بی زحمت از خودت مایه بزار

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😒😔😂

😁😁😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نه همه باهم همکاری میکنیم

مام همینیم بابا این همه ادم
ولی خوب من بیشتر😂

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
بله همش هم تقصیر مامانمه

کافیع من نشسته باشم زن داداشم مثلا چایی بیاره مامانم چپ چپ نگام میکنه ا

من ته تغاری هستم گاهی کمک مامانم میدم اما تمام اعضای خانواده منو جور دیگه ای دوسدارن. اگه یه روز نرم خونه مامانم اینا زنگ میزنن چرا نمیای.روزی چندبار مامانم زنگم میزنه. اعضای خانوادم بیشتر میان خونه من.

کلی بخوام بگم از بچگی همشون منو یه طور خاص دوسداشتن

آخ نگو لامصب انگار زورشون فقط به ته تغاریا میرسه  انگار نه انگار ماهم آدمیم

خیلی خوشحالم تنها نیستم😀

کافیه فقط بخوایم مثلا پاشیم بریم دسشویی همه هم اب میخوان هم چایی میخوان هم درو ببند هم.....

وای من ته تغاریم  هیچوقت هیچ مسیولیتی بهم نمیدن کار خونه بلد نیستم غذا بلد نیستم حتی من ...

😒
ما# حسودیم

اخ گفتی.... خودشون رو پرمشغله نشون میدن و منو بیکار و علاف.... قدیما خواهربزرگا همه کارارو میکردن. ...

😂
اشتراکاتمون

😒 ما# حسودیم

خوب نیستتت

اصلا خوب نیست

فکر میکنن بچه ایم

حس استقلال و مستقل بودن ندارم

خیلی بده

۲۱ سالمه ولی مثل بچه ۱۴ ساله داره با من رفتار میشه چون اطرافم همه خیلی بزرگتر منن فکر میکنن من خیلی دیگه بچم

واقعا؟؟؟ والا اطراف ما فکر میکنن هنوز کوچولوییم کار نمیدن بهمون که

فقط کار نیست که
مثلا الان تو جمعم همه دور منن
کله همه تو گوشیمه ببینن من چیکار میکنم
خدا نکنه خندم بگیره همه
😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

خوب نیستتت اصلا خوب نیست فکر میکنن بچه ایم حس استقلال و مستقل بودن ندارم خیلی بده ۲۱ سالمه ولی ...

دقیقا به خاطر همین لوس و ناز نازی بار میاییم