2777
2789
دیگه الان طلاقش چیه داره نوه دار میشه با زبون خوش باهاش حرف بزن

کلا روانیه از بچگی تنها چیزی که ازش یادمه داد بیداده 

قدر ندونستن 

توهین به بابام و ما بچه.هاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بد  بعضی از ادما واقعا اهل زندگی نیستن معلوم نیس چشونه

وآقا واقعا همیشه میگم ابن بابد میموند خونه پدرش 

اونجا‌با‌مادرش قهر و دعواش ادامه می‌داد 

لایق زندگی با پدر من‌نبود

خودتو ناراحت نکن. یه درصد فکر کن خدای نکرده شما جای ایشون بودی‌‌... اون یه خانوم کدبانو صبور و ایثار ...

نه ولله شوهرم خدا بهم هدیه داده هز بس آقاس نخواسته آدم سمی دیگه ‌ای رو تجربه کنم خداروشکر

اسلام !بیخیال وقتی کسی بهت توهین میکنه بی احترامی میکنه خوبیت رو نمیخواد وقتی درکنارش هستی احساس خوب ...

تحملش ندارم واقعا آره نمیرم مگر مجبوری 

که امروز تصمیم گرفتم اونم نرم 

باورت میشه ۵ ساعت با صدای بلنددد عررر زد به منو داداشم؟ حرفای صدسال پیشو

علت اینکه ازش متنفری چیه؟

از اول قدر زندگیشو ندونست 

خسیس بود 

پدر دستو دلبازم تحقیر می‌کرد که حقوق نداری به خانواده خودت یا من! خدمت کنی 

تو خری ازت کار میکشن! 

کلاااا همیشه من تحقیر کرد 

سر دعواش با پدرم عقدم نیومد و....

تحملش ندارم واقعا آره نمیرم مگر مجبوری  که امروز تصمیم گرفتم اونم نرم  باورت میشه ۵ س ...

میدونه چی میگی چون خودم یکی دارم بدتر از تو

من انداختمش بیرون از زندگیم چون بودنش فقط برام عذاب آور بود 

تهش هیچی نیست باور کن....

عزیزم شما همش میگی مادرت روانیه روانیه و این درست نیست 

تجربه من میگه اونایی که به قول شما روانین معمولا طرف مقابلشون انقدر آزار و اذیتشون کرده که اینطور شدن و معمولا هم آدم خوبه داستان اونان شما پیدا کن مادرت چی گذشته بهش که اینطور شده

ع برعکس من تو ناز و نعمت بزرگ شدم 

پولی که تنها تو یه کارتم هس ازش شات بدم نمیتونی صفراشو بشماری 

خودمم تحصیل کردم و هنوزم بفکر پیشرفتم و مستقل هستم 

مشکل اینه اطرافم دیدم چقد ادما بی فکری کردن تو همین سایت هم دیدم چقد افراد گله دارن و ناراحتن 

واسه همین خانوادم رو تحسین میکنم که چقد با درک و شعور بودن که اول فک کردن بعد بچه دار ظدن 

من همین الانشم تو بهترین محل ساکنم جوری که شما ممکنه اصلا راهت اون طرفا هم نیفتاده باشه 

هر کسی یه حرفی زد دلیل بر این نیس وضعش بده

قفل کردی ولی لازم بود جوابتو بشنوی 

منم ریپ نزن دیگ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻