2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرکردم ازخونه زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
چرا زنگ زد گفتم خسته شدم میرم خونه بابام برنمیگردم گفت به جهنم چندبار زنگ زده طرزدرست گردن شیروپرسید ...

نرو بزار بفهمه باید با شریک زندگیش مشورت کنه 

الان نقطه ضعف نشون بدی دیگ براش عادت میشه

یه چیزی بخر، مثلا نون یا یه چیز ارزون، بعد بگو رفتی که هوا بخوریرو خرید کنی. چون وقتی قهر بری دیگه نباید برگردی، باید اون بیاد دنبالت.

ولی الان بدون بچه، شرایط سخته. 

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
چی بگم بعضی از مردا میرن میدن ب خانوادشون

نه گلم من ازمادرشوهرم متنفرم ازش بدم میبادولی خدا رو بایددرنظربگیریم ازلحاظ مالی خیلی هوای شوهرموداره شوهرم اون بدبختا روهم تیغ میزنه این باپولاش میره بارفیقای عوضیش نئشه بازی وکثافت کاری کردن خودخواه فقط به فکرعشق وحال خودش مسولیت پذیرنیست به فکرزن وبچه نیست 

بچه رو چرا تنها گذاشتی چکار به حقوق شوهرت داری حقوق خودشه هر طور دلش بخواد خرج میکنم خب  اگه پ ...

جدی 

نه خداییی 

جدی میفرمایییییییید

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  
بله کاملا جدیم

پول خودشهههههههه 

یذره فکر کن آخه 

پس این خانم الان گشنه بمونه شما بهش پول میدی شکمشو سیر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

پول خودشهههههههه  یذره فکر کن آخه  پس این خانم الان گشنه بمونه شما بهش پول میدی شکمشو سی ...

مگه من گفتم نیازهاشو برآورده نکنه عزیزم نیازهای اولیه خوراک و پوشاک مسکن که باید مهیا باشه لازم به یاداوری نیست من منظورم بعد از تهیه این نیاز هاشون بود نه که کلا چیز از شوهرشون نخوان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه من گفتم نیازهاشو برآورده نکنه عزیزم نیازهای اولیه خوراک و پوشاک مسکن که باید مهیا باشه لازم به ی ...

با هفت میلیون همه این نیاز ها که برآرورده نمیشه! 

2810