2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا برام مهم نیست. اشناهم بیینه نه از مشکلاتم خجالت میکشم نه چیزی. اتفاقا واسه همه جواب دارم که لهش کنم😂😂

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

اره واقعا

منم چنبار گذاشتم پاک نکرده

خیلی بده اینجوری

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
اصلا برام مهم نیست. اشناهم بیینه نه از مشکلاتم خجالت میکشم نه چیزی. اتفاقا واسه همه جواب دارم که لهش ...

وای من یه تاپیک دارم میخام خذف شه خجالت میکشم

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا
وای من یه تاپیک دارم میخام خذف شه خجالت میکشم

بگو کدومش باید بریم دعوا کنیم توش. دعوایی که فحش ندیم ولی غیرمستقیم توهین کنیم. اینجوری وقتی نی نی یار نفهمه حق با کیه. تاپیک رو تعطیل میکنه. 

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
بگو کدومش باید بریم دعوا کنیم توش. دعوایی که فحش ندیم ولی غیرمستقیم توهین کنیم. اینجوری وقتی نی نی ی ...

آخ من فدات لشم تاپیک چشمت به ارث و میراث منه 

بگو کدومش باید بریم دعوا کنیم توش. دعوایی که فحش ندیم ولی غیرمستقیم توهین کنیم. اینجوری وقتی نی نی ی ...

گزارش بزن شاید پاک کردن

آخ من فدات لشم تاپیک چشمت به ارث و میراث منه 

ببین من توهین میکنم غیرمستقیم توهم هی بیا بگو مشخصه داری میترکی مشخصه خیلی بدبختی مشخصه فلانی. فحش نده که تعلیق میشیم. بعدم نی نی یار تگ میکنیم. سریع پاکش میکنه

گزارش بزن شاید پاک کردن

کزارش باید زیاد بزنن ولی من نصف تاپیکام بخاطر دعوای تیکه اندازی پاک شد😂😂

2810