2777
2789

اوايل ازدواج خيلي بهم يا خانواده ام  ميگفتند، البته كه منظور واقعي شون اين بود كه فلاني نتونسته با كيس خوبي ازدواج كنه! ولي چون روشون نمي شد ميگفتند تو سرتر از شوهرتي!! و منم ناراحت ميشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که وقتی زوجی رو میبینیم نهایت حرفی که میزنیم این باشه که خیلی به هم میاید 

توسرتری واون سرته مسخره اس 

درثانی مگه همه چی ظاهره طرف اخلاقی داره با یه من عسل هم نمیشه خورد

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
ما در یه حدیم  اگرم بگن ناراحت میشم  به ایشون توهین بشه ایشون و ناراحت کنه کسی  ای ...

واقعا خیلی خیلی کار زشتی هست که کسی بخاد یه زن و شوهر رو مقایسه کنه و اینطوری به خودشون بگه که یکیشون سرتره،

اصلا به اونا چه ربطی داره و چرا حس میکنن باید بگن رو، من اصلااا درک نمیکنم،

اونم اینکه اتفاقا همه هم فقط از لحاظ ظاهری میگن معمولا.

حالا نهایت اگرم میخان ازهمسر یکی تعریف کنن فقط بگن که مثلا ماشالله همسر خوبی داری خوشگله،دیگه اون لفظ سرتر و اینا رو گفتن به نظرمن یا نشونه کم عقلی و بیتوجهیه یا نشونه ی بدجنسی🤣

همه به من میگن همسرت به خودت سره. چقدر گناه دارم    

خب وقتی خودت میدونی خوب هستی دیگه ناراحتی نداره که.

اتفاقا خوشحال باش که همسر خوبی داری .به نظرم اگر به آدم بگن همسرت خوب نیس بیشتر درد داره که.

بعدم این چیزا اصلا مهم نیس، مهم خوشحال بودن درکنارهم هست

خب وقتی خودت میدونی خوب هستی دیگه ناراحتی نداره که. اتفاقا خوشحال باش که همسر خوبی داری .به نظرم اگ ...

نه ناراحت نمیشم چون لیلی رو باید از چشم مجنون دید به نظرم عکسشم صادقه واسه خانومایی که میگن به همسرشون سرن

همه به من میگن همسرت به خودت سره. چقدر گناه دارم    

به نظرم واکنش نشون ندید و دعاشون کنید...مهم همسرتونه که فقط شما رو دوست داره...اگر مثلا بگید شوهر تو ام سر تره فکر میکنه شما همسرش چشم داری...

اگر اوایل ازدواج هستین وازاین حرفا می‌شنوین اصلا اهمیت ندین و نادیده بگیرین ،براخودتون بزرگش نکنین.بعد ازچندسال هم که اززندگیتون بگذره خودتون میبینین که این چیزا و حرفا اصلا اهمیت و نقشی نداره .