2777
2789

مادرم میگه هتلی برام رزرو کن

که خیابون خروجی تهران ب اصفهان باشه

شلوغ هم نباشه و ترافیک

خب من که تو تهرانم اصفهانی نیستم 

از کجا بفهمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کجا ترافیکه 

میگه نقشه رو بزرگ کن ببین!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اتوبوس بره میشه ترمینال کاوه  اونجا به شدت شلوغه همه میخوان مسافرشونو برسونن یا از شهر خارج بشن

هتل نمیدونم داره یا نه من مال اون ناحیه نیستم

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 

هتل همیشه مرکز شهره

اونم تهران

به مامانت بگو همه جای تهران ترافیکه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
کاری نداره که توی بلد یا نشان سرچ کن هتل ها رو ببین اطرافش ترافیکه یا نه . حرفه عجیبی نزده ها

عزیزم 

رزرو من الانه

اونا یه هفته دیگه قراره برن 

خدایی میتونم تضمین کنم تو راه شیراز تا اصفهان ب تهران هیچ خیابونی ب ترافیک نخورن ؟

مگه من علم غیب دارم اخه

بلد مال همون لحظه س که تو سفری .تازه نمیشه هم هتل قیمت مناسب گیر بیارم هم بفهمم کجا ترافیکه هم خیابونش نزدیک خروجی باشه

من فقط میتونم یه هتل مناسب رزرو کنم .

اصفهانو میگه

ادرس هتل هارو چک کن ببین کدومش نزدیکترین مکان به خروجیه

مثلا جایی رو نگیری که نزدیک نقش جهان یا سی و سه پل باشه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اصفهانو میگه

هتل ارماندیس تقریبا نسبت به بقیه این شرایطی که میخوای داره ولی ترافیک کماکان هست 

منتهی دیگه از این ورودی تر نداریم 

اولین هتلیه که بهش میرسی وقتی از تهران بیای

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
عزیزم  رزرو من الانه اونا یه هفته دیگه قراره برن  خدایی میتونم تضمین کنم  تو ...

میدونم . ولی خب حدودا میتونی نسبت ترافیکه خیابون رو متوجه بشی توی اپ ها‌ . ولی تضمین نه قطعا نمیتونی. شما بهش بگو توی بلد زدم الان خوب بود ولی نمیتونم بعدا رو تضمین کنم . حالا حرص خوردن نداره بابا . ول کن اصلا بگو زدن اپ دیدم ترافیک نداشت . تمام

شیراز بیاد اصفهان بعد سمت راه خروجی تهران هتل قیمت مناسب بگیره که تازه خیابونش هم ترافیک نداشته با ...

سمت راه خروجی تهران دیگه چه مدلیه 

مگه دوره قاجاره که جاده ها به یه سمت مشخص باشه 

الان با این همه شلوغی و تو هم بودن خیابونا

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲