2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
عزیزم آروم باش اعصابت مهمتره نیاز نیست جواب همه رو بدی چند تا دوستام بودن مخصوصا یکیشون وقتی داشتن ب ...

اینجا واقعا جنگ اعصابه . فقط تا سال ۹۷ خوب بود . نظرات عاقلانه منطقی و کاملا دوستانه . ازون به بعد شد این . یا بچه مدرسه ای یا چارتا عقده ای . اونیم ک اینو میگه بگو راس میگی چیه واقعا جدا شو مستقل شو زندگی بکن . البته نمیتونم قول بدم ک بهت حمله نکنه 😑😑😑 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اینجا واقعا جنگ اعصابه . فقط تا سال ۹۷ خوب بود . نظرات عاقلانه منطقی و کاملا دوستانه . ازون به بعد ش ...

دقیقا

اون زمان ها ما می اومدیم

اکثرا خانمهای شاغل و تحصیلکرده و مامانا بودن

الان کلا سایت شده دهه 80و90 ک دنبال شوهرن فقط

یا شوهر کردن دنبال طلاقن

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
دقیقا اون زمان ها ما می اومدیم اکثرا خانمهای شاغل و تحصیلکرده و مامانا بودن الان کلا سایت شده دهه ...

دسته سوم رو از قلم انداختید .‌ اونایی ک شوهر دهرن یا دوس پسر و هردوشونو بدردنخور میدونن 😑😄حرفی هم بزنی دعوا راه میندازن ! درسته همینطوره . یادش بخیر قبلنا . دیگه از ۹۷ به بعد هر کسی وارد سایت شد و اون جو اولیه تموم شد . خیلی دوسدارم ادمای اونموقع تو یه سایت باشن و برم باهاشون حرف بزنم . ولی اینجا فقط شده بحث دعوا نظرات سطحی و درسی

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
2809