2777
2789
عنوان

اعصاب برام نمونده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 89 پست

پسر من بچه ی آرومیه شکرخدا.یه مدت بود گریه الکی میکرد وجیغ و داد همه میگفتن از دندون هاشه چوب خیلی دستشو میمالیدع به لثه هاش.

تا اینکه دیدیم بچه داری عصبی بزرگ میشه،ریشه یابی کردیم که دلیل رفتارش چیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من اگه سیر باشه الزاما با شیر نمیخوابه. 

شوهرم همش میگه از بس شیر دادی بهش وابستش کردی و اینا. از بس این حرفا رو شنیدم دارم مقاومت میکنم که به طفل معصومم شیر ندم  

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

همسرم میره سرکار من و پسرم تنهاییم ،من مدام درحال کار کردن و پخت وپز و....بودم.اینم هی میومد میگفت بیا شلوارمو میکشید که بیاااااااااا بیا.

باباش از سرکار میومد یا میخوابید یا تی وی نگاه میکرد باز پسرم میرفت میچسبید به باباش داد میزد بیاااااا بیااا

همسرم میره سرکار من و پسرم تنهاییم ،من مدام درحال کار کردن و پخت وپز و....بودم.اینم هی میومد میگفت ب ...

وای وای اینم همینجوره تا من میرم تو اشپزخونه چسبیده بهم. منم ترجیحا غذاهای سریع درست میکنم که بیشتر پیشش باشم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اوهوم میدونم چی میگی. منم به قول تو سعی میکنم بیشتر وقت بگذرونم باهاش و بازی کنم. ولی خب اخه نمیشه 

با حوصله میشینم کنارش و نقاشی میکشیم اونم خط خطی میکنه تشویش میکنم،الان خودش یادگرفته دایره بکشه

لیوان میکشم،میگه آب.

کفش و جوجه و توپ و گل و...میکشم همه رو دونه به دونه به اسم میگه

اوهوم میدونم چی میگی. منم به قول تو سعی میکنم بیشتر وقت بگذرونم باهاش و بازی کنم. ولی خب اخه نمیشه&n ...

هر وقت دیدم خیلی کلافه هست میریم حموم تو وان آب پر میکنم چندتا اسباب بازی کوچولو میبرم آب بازی میکنیم

اوهوم میدونم چی میگی. منم به قول تو سعی میکنم بیشتر وقت بگذرونم باهاش و بازی کنم. ولی خب اخه نمیشه&n ...

من فقط با بازی تونستم آرومش کنم قبل از اینکه شروع کنه گریه و جیغ رو بازی میکنیم،باهم ورزش میکنیم.

فقط فقط باید انرژیش تخلیه بشه

افرین ماشالا بهش. منم به قول تو شاید باید باهاش بیشتر وقت بگذرونم. حتما امتحان میکنم روشی که گفتی رو.مرسی عزیزم

راستی گلاب هم آروم میکنه  تو شیشه شیرش گلاب،آب و یه دونه قند میندازم میخوره خیلی آرومش میکنه

اینو امتحان نکردم. تست میکنم

2810