2777
2789
عنوان

اعصاب برام نمونده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 89 پست
از همون اول کم بیدار میشد؟ پسر منم خیلی بیدار نمیشه شبا

اوایل گاهی سه یا دوبار بیدار میشد الان گاهی یه بار گاهی هم یه سره میخوابه

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

کاش دختر منم فقط از صبح تا شب جیغ میزد رفتارش ک رومخمه اینه که عجیب به مادرشوهرم وابستس  

ینی دلم میخواد خودمو بزنم بعضی وقتا اونجوری که میچسبه به مادرشوهرمو بغل من نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا چیزیش نیس لجبازه و خودرای

ایشالا که امشب خوب بخابی

مامان پریماه حرفای خوبی زد

این چیزایی که شما میگید و گلایه دارید بیشترش تربیتیه و کاردستی خودتونه

اولین باری که جیغ زد سریع هرچی میخاسته دادین دستش دیگه راهشو یادگرفته، گرسنگی و تغذیه ناکافی هم مزید بر علت شده.

شما فقط به حرف دکتر اطفال گوش کن

نگران دندوناشی با یه دندون‌پزشک مشورت کن.

خدا همه گوگولیارو حفظ کنه    

خوشبخت اونی نیست که هرچی دوست داره رو داشته باشه، خوشبخت اونیه که هرآنچه که داره رو دوست داشته باشه.
وا این حرفا چیه بچه یک ساله است نه زبون داره حرف بزنه نه کامل حرف ما رو متوجه میشه سلاحش جیغ و گر ...

خب آخر همین بحثا هم‌کاشف به عمل اومد طفل معصوم گرسنه بوده

منظورم از ناراحتی جسمی یه همچین چیزاییه

گرسنگی

دل‌درد

نفخ

گوش درد

حتا دردای استخونی قدکشیدن

خوشبخت اونی نیست که هرچی دوست داره رو داشته باشه، خوشبخت اونیه که هرآنچه که داره رو دوست داشته باشه.

بچه ها شبکه منو تو ی برنامه بود اسنش مشاور نمیدونم چی چی همیشه نگاش میکردم خیلی آموزنده بود میرف مشکل بچه هاروحل میکرد حالا توهرزمینه ای نخوردن صبحونه عادات ورفتارای بد خیلی ازمامانا عاصی شده بودن مینشستن گررریه یه بار برنامه اش درمورد همین گریه وجیغ زدناشون بود میرف راهکاربه مادراشون میداد وایعا نتیجه میگرفتن وخوب میشدن

↶๓‌🇿‌🇦‌🇭‌🇷‌🇦๓↷

یکی ازبچه ها خیلی جیغ جیغو بود و تابهش دست میزدن جیغش میرف هواا به مامانش گف هرچقدر میخوادجیغ بزنه کاریش نداشته باش واسه مدتی این جیغ زدناشو تحمل کنی خوب میشه بهش میگف اصلا کاری بهش نداشته باش ومحلش نذار سمتش نروو تادلش میخواد بذار جیغ بزنه چیزی که نبایددست بزنه یاکاری انجام بده مانعش شد وقتی شروع کرد جیغ زدن تنهاش بذار بچه ها ازوالدینشون نقطه ضعف میگیرن حالد باگریه یا جیغ اگه محلشون نذارید خودشون خسته میشن واین عادت بدروترک میکنن

↶๓‌🇿‌🇦‌🇭‌🇷‌🇦๓↷
کاش دختر منم فقط از صبح تا شب جیغ میزد رفتارش ک رومخمه اینه که عجیب به مادرشوهرم وابستس     ...

وای وای اینم خیلی وحشتناکه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
یکی ازبچه ها خیلی جیغ جیغو بود و تابهش دست میزدن جیغش میرف هواا به مامانش گف هرچقدر میخوادجیغ بزنه ک ...

خیلی سعی میکنم تحمل کنم و چیزی نگم اما خب گاهی همراه جیغ انقد گریه میکنه که دلم براش کباب میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
تا بهش دست میزنن جیغ میزنه. بوسش میکنن جیغ میزنه باهاش حرف میزنن جیغ میزنه دیگه دارم دعواش میکنم تح ...

این خوبه دختر من تا کسی بوسش میکنع یه چیکیده میزنه تو کوش طرف 

...خخخخ

https://t.me/joinchat/AAAAAERYE_mU0oK1Y4j-Rwبدو بیا کانال موسیقی
سلام کسی هست؟

هستم خوبی مه گل؟

چجوری مه گل؟ بگو تا یه عمر دعات کنم

چجوری مه گل؟ بگو تا یه عمر دعات کنم

صبا شیر شب واسه اون بچه ای که خوب غذا میخوره نمیدن.والله پسر من که تازه وارد 17ماه شده شب باید شیر بخوره تا بخوابه.

صبح هم نزدیکای5-6خودش میگه یا آب یا شیر

2810