2777
2789
عنوان

اعصاب برام نمونده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 89 پست
ببر یه مرکز بهداشت درست حسابی بچه از یه چیزی ناراحته جسماً یا دور از جون زبونم لال اوتیسمه

نه بابا چیزیش نیس لجبازه و خودرای

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
ببر یه مرکز بهداشت درست حسابی بچه از یه چیزی ناراحته جسماً یا دور از جون زبونم لال اوتیسمه

وا این حرفا چیه

بچه یک ساله است

نه زبون داره حرف بزنه نه کامل حرف ما رو متوجه میشه

سلاحش جیغ و گریه است

با مدارا بهتر میشه

وقتی مادر بی اعصاب باشه رو بچه هم تاثیرمیذاره

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم تازه یکسالش شده .خیلی نق نقو شده .همش میگه بغل باشم

راه نمیره؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
عزیزم چرا بدون شیر؟ بذار تا میتونه بخوره لذت ببره از شیر و آغوشت البته روش های خواب فرق داره ولی ...

اخه میگن اینا الان دیگه به شیر شب احتیاج ندارن نمیدونم

نه بابا ای جان مال شیرین کاریه نه جیغ زدن که

اين ك اويزونه همش و شير ميخوره باحاله ديگه برا اون گفتم اي جان

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

بچه های شمام خودمختار هستن؟

غذا رو میخواد خودش بخوره.

تلفن که جرات ندارم بگیرم دستم میخواد بگیره حرف بزنه

دستش رو هم که بیرون نمیذاره بگیرم.

موبایلمم برمیداره میگه رمزشو بزن نگاه کنم کار کنم

امشب باورتون میشه تو یه لحظه دخترم نصف رژ لب کند قورت داد😐

اره باورم میشه. اگه خودم یه نمونشو نداشتم اصلا تو کتم نمیرفت

اخه میگن اینا الان دیگه به شیر شب احتیاج ندارن نمیدونم

آخه مگه چقدر شب غذا میخورن که تا صبح گشنه شون نشه؟

دکتر دختر من که گفت تا دوسالگی هر موقع بچه خواست باید بهش شیر بدی

حتی دختر من بدغذاست به من مجوز از شیر گرفتن نداد

بچه الان اوج وابستگیش به مادر و شیرشه

یه کم صبور تر باش

تاثیرش رو میبینی

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
لجباز که نگوووووو. قشنگ چیزی که میخواد رو به دست نیاره خودشو پرت میکنه رو زمین و جیغ و داد و گریه.&n ...

عزيزم تو روخدا ناشكري نكن

خيلي ارزوشونه اين چيزا قسمتشون بشه

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
خیلی لوس هم شده فقط بگم نکن گریه میکنه تا نازش نکنم ۲ ساعت میشینه گریه میکنه😥

وای وای لوس که نگو. لب میذاره بعدم گریه حالا نکن و کی بکن. این اشکا کجان من موندم

لجباز که نگوووووو. قشنگ چیزی که میخواد رو به دست نیاره خودشو پرت میکنه رو زمین و جیغ و داد و گریه.&n ...

دقیقا امروز داشتم گریه میکردم میگفتم خدایا کم ما دهه ۶۰ بدبخت بودیم ..این بچه چرا همچین میکنه صد سال پیرم کرده هر چی میخوای خراب کاری کن انقدر داد نزن انقدر جیغ نزن...بخدا آبرمونو برده هر جا میریم انقدر کولی بازی در میاره میخووم بمیرم از خجالت 

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
امشب باورتون میشه تو یه لحظه دخترم نصف رژ لب کند قورت داد😐

واااييي خطرناك نيست براش؟ضرر نداره؟

2810