برای منم لب بالام نازکه میخام کمترین ریسک رو داشته باشه
دکترت خودش ببینه تشخیص میده چی بزنی بهتره
و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سامیه جان من افتادگی گونه دارم به نظرت ژل بزنم بهتره یا بوتاکس یا پوستمو بکشم ؟البته هزینه کشیدن پوس ...
بوتاکس که به افتادگی کمک نمی کنه کشیدن پوست هم برای بالای پنج سال مناسبه بهترین کار. تزریق ژل هست بستگی به بدنت داره بعضی بدن ها ژل رو زود جذب می کنه ولی اگه دو سه بار نهایت شارژ کنی دیگه اکی میشه