2777
2789
عنوان

خانم هايي که ژل خط خنده زدين يه لحظه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 241944 بازدید | 295 پست

منم مشکل شمارو داشتم خط خندم و ژل زدم یه کلینیک تو پاسداران بود خیلیم تعریفشو شنیده بودم ولی کارش افتضاح بود.. خدا ازش نگذره جای اینکه خط خندم بره بدترش کرد منم خیلی رو اینجور چیزا حساسم.  جاریم یه کلینیک و بهم معرفی کرد اسمش الیزه لانژست حوالیه شریعتیه . حالا تو گوگل سرچ کنی میاره برات کارشون فوق العادست.. من که واقعا راضیم هم طرز برخوردشون خوبه هم قیمتاشون هم کیفیت کارشون. تازه کافی شاپ رایگان هم داره

منم مشکل شمارو داشتم خط خندم و ژل زدم یه کلینیک تو پاسداران بود خیلیم تعریفشو شنیده بودم ولی کارش اف ...

عزیزم برو  پیش دکتر فهیمه مطلبی پیشیمون  نمیشی. کارشون واقعا   عالیه  بیمارایی که  همه تو  مطبشون هستند، همین نظرو دارن و راضین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که دو سه روز بعدش به نظر خودم بدتر هم شدم دقیق ۲۰ روز بعدش عالی شدم صورتم خوب جا افتاد

سلام عزیزم منم ۱ هفته است ۱ سی و نیم ژل زدم روفییل زدم ولی اگع بگم بدتر نشده هیج تغییری نکرده برم پیش دکترم؟ به نظرت بگم دوباره بزنه

سلام عزیزم منم ۱ هفته است ۱ سی و نیم ژل زدم روفییل زدم ولی اگع بگم بدتر نشده هیج تغییری نکرده برم پی ...

دقیقا بعد از بیست روز خودش رو نشون میده نگران نباش فقط صبر کن

2803

عزیزم الان داره چند سال میگذره از تزریق ژل دوباره انجام دادید دیگه نیاز نداشتید ؟من که میخاستم انجام بدم اینقدر ترسوندم زشت میشی ژل عفونت میکنه همینطور دو دلم 😔😔😔خانومایی ک تازه زده بودن چی شد راضی این الان

عزیزم الان داره چند سال میگذره از تزریق ژل دوباره انجام دادید دیگه نیاز نداشتید ؟من که میخاستم انجام ...

به نظرم برو انجام بده بعد میبینی بهترین کارو کردی منم اولش میترسیدم ولی الان هم ژل هم بوتاکس میزنم و واقعا راضیم فقط جای معتبر برو عالی میشی قول میدم بعدش میای ازم تشکر هم میکنی😂😂😂

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
2804

سلام سامیه جان من داشتم سرچ میکردم درباره خط خنده وفیلر.تاپیک شمارو دیدم.

میشه بگید راضی هستین یا نه.اولش گفتین خط خندتون انگار عمیق تر سده خواهش میکنم اگه وقت کردین توضیح بدین از تجربتون بگید ممنونم.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
سلام سامیه جان من داشتم سرچ میکردم درباره خط خنده وفیلر.تاپیک شمارو دیدم. میشه بگید راضی هستین یا ن ...

خیلی راضیم اصلا جز بهترین کارهایی که کردم ولی باید دکترش خیلی خوب باشه چون کلا خط خنده خیلی سخته

خیلی راضیم اصلا جز بهترین کارهایی که کردم ولی باید دکترش خیلی خوب باشه چون کلا خط خنده خیلی سخته

ممنونم میشه بگید دقیقا چیکار میکنن 

من هیچ تجربه ای ندارم سی ویک سالمه.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
2805
اصلا که دیگه ژل ندارم  ولی فقط چند روز اول بعد از تزریق حس میکردم بعدش دیگه نه

سلام عزیزم

من‌چهار روز هست ک خط خندمو فیلر زدم اما انگار داره از بین میره؛اینکه میگن باید اب جذب کنه درسته

بعد یعنی باید زیاد اب بخوریم ک اب جذب کنه؟🙈

ب لطف خدا در تاریخ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رقم میخوره
سلام عزیزم من‌چهار روز هست ک خط خندمو فیلر زدم اما انگار داره از بین میره؛اینکه میگن باید اب جذب کن ...

وقتی ورم تزریقت می‌ره فکر میکنی فیلرت رفته دقیقا بیست روز تا یک ماهه دیگه خوب میشه 

بله کاملا آب جذب میکنه

الان داشتم یه مقاله از دکتر حمید ارونقی می خوندم در رابطه همین تاپیک ..  خیلی عالی بود.. کاملا تمام موارد مربوط به تزریق فیلر برای خط خنده اخل این مقاله ذکر شده... لینکشو براتون می زارم

https://drarvanaghi.com/تزریق-فیلر-برای-خط-خنده/

2801