2777
2789
عنوان

هندزفری بلوتوثی( ایرپاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 58 پست
بله خیلی خوبه

مرسی😊

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

باید بری گوشی رو برداری تازه فکر نکنم بیشتر از دومتر کار بده

تاده متربدون مانع راحت جواب میده

استارتر احتمالا روش لمسیه یه گوشی بزار کنارت زنگ بزن هی دست بکش روش دستت میاد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۸۰۰ گرفتم تازگیا فعلا که خوبه 😁 راضی ام ازش 

خداروشکر

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

نمیدونم سردرنمیارم بروشورش هم انگلیسیع

بروشورش که مشکلی نداره یه اوه ترجمه نصب کن با دوربینه گوشیت همزمان ترجمه میکن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
بزن ترنسلیت تو باشگاه گوشیو خب بزار نزدیکت روی وسیله ها یا کنار قمقمه ات  از نظرم اگع خیلی ضا ...

برام مهم نیس اخه ب قصد این ک باهاش پز بدم نگرفتم گوشیمم اندرویده، هدفون میبردم اذیت داشت خیلی ازینا گرفتم ک دستو پا گیر نباشع

اون اصلاش آره ولی فیک خریده

من فیک خریدم پارسال۲۵۰

تا ده متر فاصله بدون دیوار قشنگ جوابه

پشتشم لمسیه

باش اهنگ عوض میشع ،میشه هم به تلفن جواب داد

فرقی نداره ب کدوم گوشی ضربه بزنی؟

معمولا راست

اونو نمیدونم منم با گوشی باز میکنم، فقط بدون خیلی فاصله بدی اصلا متوجه نمیشی گوشیت زنگ خورده چون قطع ...

ای بابا، چقد بد حالا در اصل من ب قصد اهنگ گوش دادن تو باشگاه گرفتمش اهنگای باشگا رو دوس ندارم گفتم حالا شاید ی درصد ی زنگی خورد گوشیم خاستم جواب بدم

2810