2777
2789
عنوان

خدایی راس بگید

105 بازدید | 41 پست

اونایی که نمیدونم نات کویین یا همستر داشتید واقعا به پدلی رسیدید؟

اگه واقعا رسیدید بگید اگه اره بگید چند تومن ؟

● درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ●

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر همسایمون ۲ میلیون دراورد نمیدونم فک کنم ی میلیونش گذاشت برای ترید الان ۲۵ میلیون گیرش اومده 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
یه نفر ارایشگاه میگفت خودش یک و دویست داداشش ۱۲ تومن

چی بگم والاه احساس میکنم یه جاش میلنگه اخه مگه میشه با کلیک اونقدر پول در اورد؟

اولش یه میلغی میذارن یا نه فقط کلیکه؟

پسر همسایمون ۲ میلیون دراورد نمیدونم فک کنم ی میلیونش گذاشت برای ترید الان ۲۵ میلیون گیرش اومده  ...

چی بگم 

اولش یه مبلغی میذارن؟

یا نه فقط کلیک می کنن؟ من از این همستره هیچ اطلاعاتی ندارم شما دارید ؟

فقط منم ک معنی اونا رو اصلا نفهمیدم چیه،🤣🤣🤣🙈

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

مشکلی نداره  پول میده بعله ولی کلا هدف اینه مردم سرشون تو گوشی باشه

یه مبلغی رو هم اول میذارن؟

بعد از همستر شما اطلاعت دارید؟ اونم تو تلگرامه و با کلیکه؟

جاری من 34 هزار تا جمع کرده بود 

الان هر هزار تا رو 7 ملیون می‌خرن 

به عبارتی بیشتر از 20 ملیون 

بله واقعی اطرافیان من همه جمع کردن همه هم فروخت 

ولی تو ارزونی فروختن نفری سه چهار تومن درآوردن کلا 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
فقط منم ک معنی اونا رو اصلا نفهمیدم چیه،🤣🤣🤣🙈

راحت باش روز اول به منم گفتن فک کردم الکیه 

ببین من راجب نات کویین یکم اطلاعات دارم اما راجب همستر نه 

تا جایی که میدونم نات کویین یه ربات تو تلگرامه که کلیک می کنی سکه جمع می کنی بعد اون سکه ها رو میفروشی به پول میرسی ، حالا نمیدونم اول کاری یه مبلغی میذارن یا نه 

مشکلی نداره  پول میده بعله ولی کلا هدف اینه مردم سرشون تو گوشی باشه

اونایی ک بلد نبودن فقط سرشون تو گوشی بود 

ما ربات داشتیم خودش سکه جمع می‌کرد 😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
چی بگم  اولش یه مبلغی میذارن؟ یا نه فقط کلیک می کنن؟ من از این همستره هیچ اطلاعاتی ندارم شما ...

فقط کلیک میکنی همستر من شنیدم میگفتن اخرای خرداد لیست میشه حالا بازم نمیدونم نقد کردنشم باید تو صرافی انجام بدی خودتم میتونی انجام بدی ولی سخته و‌پیچیده فروشش راحت تره ولی ب هر کسی نمیشه اعتماد کرد تپ سواپ بزنین اون‌تیک ابی تلگرام گرفته و‌۱۲ تیر مث اینک لیست میشه

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖