جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
پسر همسایمون ۲ میلیون دراورد نمیدونم فک کنم ی میلیونش گذاشت برای ترید الان ۲۵ میلیون گیرش اومده
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
ببین من راجب نات کویین یکم اطلاعات دارم اما راجب همستر نه
تا جایی که میدونم نات کویین یه ربات تو تلگرامه که کلیک می کنی سکه جمع می کنی بعد اون سکه ها رو میفروشی به پول میرسی ، حالا نمیدونم اول کاری یه مبلغی میذارن یا نه
چی بگم اولش یه مبلغی میذارن؟ یا نه فقط کلیک می کنن؟ من از این همستره هیچ اطلاعاتی ندارم شما ...
فقط کلیک میکنی همستر من شنیدم میگفتن اخرای خرداد لیست میشه حالا بازم نمیدونم نقد کردنشم باید تو صرافی انجام بدی خودتم میتونی انجام بدی ولی سخته وپیچیده فروشش راحت تره ولی ب هر کسی نمیشه اعتماد کرد تپ سواپ بزنین اونتیک ابی تلگرام گرفته و۱۲ تیر مث اینک لیست میشه
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖