2777
2789
عنوان

خواهشا پدد مادراتون مریض میشن دکتر ببریدشوح

| مشاهده متن کامل بحث + 4 بازدید | 21 پست
اون ک درست اما  با عذاب وجدانشون میخواند چیکار کنند ک هیچ تلاشی نکردند  و یک قدم براشون ب ...

به نظرت آدمی که نمیرسه به پدر و مادر و دلش نمیسوزه و سرده ،عذاب وجدان میگیره؟

عذاب وجدان برا ماهاس که رسیدگی میکنیم ،از سر ناراحتی خستگی کم کاری اطرافیان ،ی چیز کوجیکی ی موقع میگیم و وجدان مون ناراحت میشه 

اینم نسبت به بیمارستان گارد داشت قرصاشو نمیخورد  اینقدر لج کرد عفونت بدنشو گرفت

بابای من فکش گاهی قشنگ تکون میخوره و لق میزنه خیلی نگرانشیم که بدتر نشه ولی خب اصلا حاضر نیست هیچ دکتری بره هر متخصصی میگیم نوبت گرفتیم یه بهونه میاره و نمیاد مرد شصت ساله رو نمیتونیم به رور ببریمش دکتر همین طوری مونده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای من فکش گاهی قشنگ تکون میخوره و لق میزنه خیلی نگرانشیم که بدتر نشه ولی خب اصلا حاضر نیست هیچ دک ...

فکش شاید از جا در اومده 

چون جای گوش مفصل میگن چی میگن از اونا هست 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
به نظرت آدمی که نمیرسه به پدر و مادر و دلش نمیسوزه و سرده ،عذاب وجدان میگیره؟ عذاب وجدان برا ماهاس ...

حداقل وجدانم راحت پدر و مادرم فوت شدند هر کاری براشون کردم و تا آخرین روز کنارشون بودم 

با اینکه تک فرزند هستم و کسی را ندارم اما قلبم آروم ک همه کاری تا حد توانم براشون انجام دادم 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
فکش شاید از جا در اومده  چون جای گوش مفصل میگن چی میگن از اونا هست

لرزش دست هم از قبل داشت باید بره متخصص مغز و اعصاب بررسی بشه و دارو بگیره که لرزش بدنش پیشرفت نکنه ولی میگه مگه من دیوونم برم مغز و اعصاب یا میگه شما الکی میگید من چیزیم نیست کلا خودرای و هیچ وقت به حرف هیشکی گوش نمیده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
لرزش دست هم از قبل داشت باید بره متخصص مغز و اعصاب بررسی بشه و دارو بگیره که لرزش بدنش پیشرفت نکنه و ...

به نظر من 

به زور ببریدش 

این بنده خدا هم از دکتر بدش میومد 

خودش ک نمیومد بقیه هم نمیبردنش 

عفونت زد به کل بدنش فوت کرد 

حالا دور از جون ولی الان سناشون بالاست باید هر نقص و بیماریی دارن سریعا بهشون رسیدگی بشه چدن پیشرفت میکنه 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
به نظر من  به زور ببریدش  این بنده خدا هم از دکتر بدش میومد  خودش ک نمیومد بقیه هم ...

یعنی هرکاری کردیم نیومد حتی یبار الکی گفتیم بیاد خواهرمو ببریم دکتر گفت خودتون اسنپ بگیرید ببرید من حوصله دکتر اومدن ندارم😐