2777
2789

سلام خانما شبتون بخیر.

حدودا یک ماه پیش دخترم خیلی الکی الکی شب دچار نفس تنگی شدحدودا ساعت ۲و نیم‌شب بود همسرم‌هم‌ماموریت‌بود از ترس بردم‌بیمارستان.بیمارستان‌ازمایش و‌نوار قلب و سی تی ریه گرفت و‌هیچی مشکلی نداشت تقریبا و‌بنظر یه آمپول نمیدونم‌جی بود اما‌احتمال پیدم‌یا دگزا بوده‌یا بتامتازون تزریق کردن و‌ما صبح اوردیم‌خونه.بیمارستات هم گفتن وضعیت‌خوبه فقط خواستی یه فوق تخصص آلرژی ببر خیالت راحت‌شه.

ما یکی‌از‌بهترین‌فوق تخصصای آلرژی بردیم و تست ریه گرفت‌دخترم‌خیلی خوب بود.بعد یه سری اسپری داد و گفت‌به چندتا دکتر مراجعه کنم باز یک‌هفته دیگه بیام.

اسپری‌ها رو‌تو‌اون‌یک هفته‌مصرف کردیم تقریبا فایده ای نداشت.دکتر قلب هم‌بردم ک گفت وضعیتش خوبه اصلا اکو نمیخواد.با این‌وحود متخص اطفال هم‌بردم گفت به سی تی ریه اکتفا‌نکن و حتما برو ایکس ری هم بگیر و اکو قلب هم‌برو.

اما نرفتم .

هفته بعد ک رفتیم پیش فوق تخصص آلرژی گفتم شرایط اینطوره و اونقدر اینا اثر نداره گفت احتمال میدم یک‌منشا روانی هم‌داشته باشه این‌قضیه و ببر روانپزشک کودک.

بعد از یک مدت گفتم‌بذار این‌اسمری‌ها‌رو‌قطع کنم دیدم‌بله بهتر هم شد طوری ک‌دیگه تقریبا مشکلی نداشت.

از دو روز پیش دوباره این قضیه داره تکرار میشه .این قضسه هم قبل از خواب وقتی دراز میکشه خیلی‌اذیتش میکنه وقتی به‌خواب میره هیچ مشکلی‌نداره الحمدلله.

شما تجربه مشابهی نداشتید؟خیلی خیلی نگرانم.دوست دارم‌باز برم‌دکتر قلب اکو انحام‌بده شاید‌واقعا از نظر قلبی مشکل داشته‌باشه .نمیخوام‌وقتی دیر‌شد‌اقدام‌کنم.

تورو خدا‌دعا کنید

رفلاکس دارن دخترتون صددرصد میگم اگه همه چی رو چک کردید رفلاکسم چک کنید

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
رفلاکس دارن دخترتون صددرصد میگم اگه همه چی رو چک کردید رفلاکسم چک کنید

رفلاکس معده؟

اره تقریبا همه جی چک شده.همه دکترا تا جواب همه چیو میبینن میگنواقعا همه چیش خوبه.و‌هاج و واج میمونن

دقیقا دهار من همین مشکلوداره من جایی نبردمش چون از اولش هم فهمیدم وقتایی ک خوابش نمیبره و احساس تنها ...

نه عزیزم‌دخترم درحالت عادی و درطول روز هم همینطوره انا نه به این‌شدت.موقه خواب حسابی کلافش میکنه و اینکه دخترم کلا کنار خودم‌میخوابه.

رفلاکس معده؟ اره تقریبا همه جی چک شده.همه دکترا تا جواب همه چیو میبینن میگنواقعا همه چیش خوبه.و‌هاج ...

بله هم همسرم هم بچه هام رفلاکس پنهان دارن که باعث میشه شبا تنگی نفس بگیرن قبل خواب.

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
از هیچ کمکی دریغ نکنید تا ببینید منشا این مورد چی می‌تونه باشه

یه مدت که کمرنگ شد خیلی خیلی خوشحال شدم.دیگه اصلا برام‌مهم نبود دلیلش چی بوده.چون‌یه مدت اتفاقای خیلی عجیبی واسمون‌پیش اومد همه میگفتیم شاید چشمی چیزی هست.اما حالا ک‌برگشته داغون‌داغونم و‌تا متوجه نشم‌اروم‌نمیشینم.از فردا باید شروع کنم ببرم‌دکتر.ان شاالله زودمتوجه بشیم‌مشکل چیه.و ان‌شاالله دیر نشده باشه

همسرم شدید شد تنگی نفسش در طول روزم دچارش شدکه همین دیروز اندوسکوپی داد گفتن بخاطر مشکلات معده اس و کلی دارو باید مصرف کنه

نه عزیزم‌دخترم درحالت عادی و درطول روز هم همینطوره انا نه به این‌شدت.موقه خواب حسابی کلافش میکنه و ا ...

پس پیگیری کنین، دختر مم روزا مشکلی نداره فقط بعضی شبا، انشاالله ک چیزی نیس نگران نباشین 

پس پیگیری کنین، دختر مم روزا مشکلی نداره فقط بعضی شبا، انشاالله ک چیزی نیس نگران نباشین&nbs ...

الحمدلله ک‌مشکلی نداره ان شاالله همیشه سالم و سلامت باشه.ممنونم دعا کنید

ای‌وای چه بد.فقط قبل از خواب این‌حالت رو‌دارن ؟و اینکه درمانش چیه؟

نگران نباش یه فوق تخصص خوب ببرش با دارو و تغذیه ی مناسب خوب میشه اگه رفلاکس پنهان داشته باشه

2810