2777
2789
عنوان

هیچ وقت نمی بخشم

969 بازدید | 12 پست

تا به حال شده بخواهی کسی را ببخشی؟

برای همه ی ما پیش آمده که در مقطعی از روابطمان ضربه خورده ایم.

بعضی ضربه ها خفیفند مثل بی اعتنایی افراد یا لحظات شرمندگی.

لطمه های دیگر عمیق ترند، مثل آزار های جسمی یا احساسی. در چنین موقعیتی گاهی افراد در واکنش به آسیب وارده می گویند:«هرگز نمی بخشم.»

شاید شما هم زمانی این جمله را گفته باشید.

بنابراین به این سوال توجه کنید:«وقتی نمی توانید ببخشید چه کسی رنج می برد؟»

وقتی نمی بخشی چه اتفاقی می افتد؟

اغلب به لطمه ی وارد شده فکر خواهی کرد. حوادث روز در خاطرت می ماند. ممکن است اشخاصی را در خیابان ببینی و رفتارشان را به خاطر بیاوری. کسی اسمشان را بگوید و دردتان تازه شود. موسیقی پخش شده از رادیو داغ دلتان را تازه می کند. در برخی مواقع با افرادی که تو را رنجانده اند در یک مکان کار و یا حتی زندگی می کنی. ممکن است هر روز آنچه اتفاق افتاده برایت یادآوری شود. به محض یادآوری، به شدت و میزان بدی آن فکر می کنی. و این که چقدر غیر منصفانه با تو رفتار شده است و این که واقعا مستحق آن نوع رفتار نبودی. و آنگاه لبریز از خشم و غضب یا رنجش و غم می شوی و دوباره می گویی:

«هیچ وقت نمی بخشم.»

در این لحظه چه کسی احساس بدی دارد؟ چه کسی رنج می برد؟ جواب این است:

«خودت»

افرادی که تو را رنجانده اند چه کار میکنند؟

به احتمال قوی اصلا به تو فکر نمی کنند.

حتی ممکن است به یاد نیاورند چه اتفاقی افتاده است یا حتی نمیدانند تو رنجیده ای.

حتی ممکن است برایشان مهم نباشد که تو رنجیده ای یا نه! احساس خوبی هم دارند.

این در حالی است که تو هنوز در این فکری که «چقدر کارشان زشت و بد بود.»

نبخشیدن تنها به خودت آسیب میزند. بیا و به این احساس ناراحتی پایان بده.

چه می شود اگر ببخشی؟ چه کسی حالش بهتر می شود؟

باز هم جواب این است: «خودت»

به یاد داشته باش که «بخشش همیشه به خاطر خودت است.» با بخشیدن می توانی احساس بهتری پیدا کنی.

بخشش رها شدن است؛

خلاصی از خودت!

برای التیام آسیب وارده باید در ذهنت مرور روزانه آن را متوقف کنی.

به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 

سلام

متن بالا  یک بخش کوتاه از کتاب جادوی بخشش نوشته جی پی واسونی هستش

متن خوبیه

لطفا بخونین ;)

به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی به نظر من بعضیا ارزش بخشیده شدن رو ندارن ببخشش مداوم میشه حق مسلم بعضیا البته استارتر عزیز ببخ ...

نظرت محترمه عزیزم  

همیشه که نه

ولی یه وقتایی هست بخشیدن یا نبخشیدن ما برای طرف مقابل هیچ ارزش و اهمیتی نداره

فقط این نبخشیدنه، خودمون رو درگیر و عصبی میکنه

من دلم میخواد ببخشم ولی نمیتونم اگه ببخشم دوباره باید باهاشون سوری هم که شده رفت و آمد کنم و این دقیقا همون چیزیه که اونا میخوان که من براشون خودمو خورد کنم که بگم عه دیدی این همه اتفاق افتاد این همه اذیتش کردیم آخرم خودش کم آورد مجبور شد بیاد سمتمون

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
با عرض معذرت از استارتر بهم یاد بدید چطور تاپیک بزنم

توی بخش مورد نظرت، بخش عمومی یا هر بخش دیگه بالای لیست تاپیکا نوشته موضوع جدید

اون رو بزن و مطلبت رو بنویس و ارسال کن

من دلم میخواد ببخشم ولی نمیتونم اگه ببخشم دوباره باید باهاشون سوری هم که شده رفت و آمد کنم و این دقی ...

به نظر من همیشه بخشیدن حتما به این معنی نیست که همه چیز مثل سابق بشه

همین که آدم بتونه یک نفر یا چند نفر و کار اشتباهشون رو از ذهن بیرون کنه خیلی خوبه

حالا میتونه روابطش رو پر رنگ تر بکنه

میتونه هم محدود نگه داره

به نظر من همیشه بخشیدن حتما به این معنی نیست که همه چیز مثل سابق بشه همین که آدم بتونه یک نفر یا چن ...

آخه مسئله اینجاست طرف تا دید دوباره جواب سلام علیکشو میدی دور میگیره

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
آخه مسئله اینجاست طرف تا دید دوباره جواب سلام علیکشو میدی دور میگیره

شما کلا نادیده بگیر  

عالی بود منم نمیتونم یه نفر رو ببخشم همیشه درگیرم با خودم که چرا اون طرف اون برخورد رو با من کرد متاسفانه چون همیشه مجبورم ببینمش و اخلاق گندشو تحمل کنم اصلا نمیتونم ببخشم

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو