2777
2789
میشه بپرسم چن وقته متاهلی؟

نزدیک ده ساله

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون آدم نیاز به محبت هیچکس نداره! الان اگ بپرسی بقیه چرا ازدواج می‌کنن میان می‌گن پس نیازجنسیو چی‌کن ...

چون تا سر از تخم درمیارن ازدواج میکنن صبر نمیکنن عشق واقعی پیدا کنن و همون نیاز جنسی هم کم چیزی نیست نیاز اسمش روشه و آدم به محبت نیاز داره همپن مردا هم نیاز دارن چه برسه زن ها

بزرگی میگفت تا ازدواج نکردی یک درد داری ازدواج کنم

بعدش هزار درد میاد سراغت

تا بچه نداری یک درد ک بچه دار بشم

بعد بچه هزار درد میاد سراغت

تا چیزیو نداریم یک درد بعدش هزار درد

ارزششو داره چون زندگی همینه در سختی هستیم باید بتونیم از پسش بر بیایم یجوری این زندگیو مدیریت کنیم با همه خوبی ها بدیاش سختیاش اسونیاش

اگه همچی خوب بود ک دنیا دنیا نبود بهشت بود 

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
پس تجربه تون زیاده 

اره عزیزم 

اونقدر پیچ و خم خوبی بدی دیدم فهمیدم تهش هیچی نیس هیچی

اکثر مردای سرزمین ما یاد گرفته شخصیتشون که همسر فقط فقط نقش ضعیف و کم رو داشته باشه و اون همیشه مقتدر ، وقتی میبینه زن کمی داره ازش پیشی میگیره چنان میکوبدش زمین که نابود شه و دوباره خودش ارشد باشه

متاسفانه حقیقت تلخیه

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

چون تا سر از تخم درمیارن ازدواج میکنن صبر نمیکنن عشق واقعی پیدا کنن و همون نیاز جنسی هم کم چیزی نیست ...

من مشکلی با نیازم ندارم بنظرم تنها موندن ۱۰۰می‌رزه به اکثر پسرای این دوره زمونه و لنگِ محبتِ جنس مخالفمم نیستم.

👩🏼‍🦱
عزیزم تو هنوز خیلی بچه ای.من ۲۸ سالگی ازدواج کردم با اینکه ۱۱ سال با همسرم دوست بودم.صبر کن.رها کن

۱۱سال ؟ خانوادتون خبر داشتن؟ خشبخت شدید؟ آخه منم پنج‌ساله توی رابطه ام

شوهر شما بد درومده مگه همه همینن

مگه من گفتم همه همینن عزیزم که گارد میگیری ؟

من گفتم اکثر مردا ی سرزمینم نگفتم همه ی مردای سرزمینم 

با دقت بخون لطفا

همه چی دو سر داره هم خوب هم بد

اره عزیزم  اونقدر پیچ و خم خوبی بدی دیدم فهمیدم تهش هیچی نیس هیچی اکثر مردای سرزمین ما یاد گر ...

دقیقا منم یه مدته دیگه دوس ندارم ازدواج کنم بخاطر همین جورچیزا

همه چی درست میشه،۱۳ مین ماه، روز۳۲ام،ساعت ۲۵ ☻
من مشکلی با نیازم ندارم بنظرم تنها موندن ۱۰۰می‌رزه به اکثر پسرای این دوره زمونه و لنگِ محبتِ جنس مخا ...

شما نداری نمیتونی همه رو قضاوت کنی گلم چند سالته؟ حسم گفت کم سنی نهایت ۲۲

نمیدونی اینجا اکثر زنااز رابطه فراری ان؟ .تازه یکیشون میگف وای همه درد میکشن هیچ زنی دوست نداره😐

من نمیدونم اگ‌متاهلی بده براچی شوهر کرون حالا ب مامیگن ول کنید

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)