دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم ♥️🤍🧡 تو ماهِِ زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ما تو اشناها محمد پاشا و محمد سورنا داریم هیچ کدومو ندوست
هر دو سممم
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭