2777
2789
عنوان

واقعا هوش یک نعمته

7 بازدید | 4 پست

وای بچها من ریاضیم همیشه خوب بوده و کلا خیلی زود مسائلو میفهمم 

حالا دختر  دایی ام  اومد بهم گفت ی مبحثو مشکل دارم برام توضیح میدی از ساعت ۳ بعد از ظهر تا ۷ شب 

۴ ساعت بکوب براش توضیح دادم بازززز هم اشتباه حل میکرد 

داشتم رد میدادم اخرش ک مامانم گفت بیاین شام بخورین 

تا حالا هیچ وقت بابت هوش ریاضی خداروشکر نکرده بودم 

بعد تازه دایی ام اومد خونه دنبال دخترش گفت کار کردین گفتم اره از فلان تا فلان ساعت 

بعد  دو تا سوالو گفت حل کنه  دختر دایی ام یکیشو درست حل کرد یکیو غلط 

دایی ام همچین طلبکارانه بهم گفت ۴ ۵ ساعت چیکار میکردین ک هنوز ۵۰ ۵۰ تا حل میکنه. 

خلاصه ک خستگیم ک در نیومد بد تر هم شد 

والا ک خب من بد توضیح میدم برید کلاس خصوصی ۳۰۰ تومن پول بدین 

واقعا خستم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

کلاس خصوصی ساعتی ۲۵۰ عه ۵۰ تخفیف بگیرن 

۲۰۰ ۴ ساعت و نیم کار کردم  ۹۰۰ تومن پولش میشد  

اینهمه وقت گذاشتم 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
کلاس خصوصی ساعتی ۲۵۰ عه ۵۰ تخفیف بگیرن  ۲۰۰ ۴ ساعت و نیم کار کردم  ۹۰۰ تومن پولش میشد &nb ...

قرار نیست به هرچیزی از دید پولش نگاه کنیم کمک کردی درست افرین ارزششو پایین نیار اون دیر میگیره مشکل خودشه بیخیال خودت روون ترمیشی تواون مبحث عزیزم 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرار نیست به هرچیزی از دید پولش نگاه کنیم کمک کردی درست افرین ارزششو پایین نیار اون دیر میگیره مشکل ...

اون مبحث به درد من نمیخوره دیگه 

من اون مبحثو پاس کردم رفته در خاطرات 

اگر کاری کردم  اون لطف من بوده 

نه وظیفه ک تهش طلبکار هم بشن ازم 

تازه روز جمعه ایی  ۸ صبح زنگ زد ک بپرسه اره بلدم ک بیاد یا نه خوابمو پروند