2777
2789
عنوان

رفتار خواهر شوهرام بامن

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 33 پست

خواهرشوهرهای منم همینن، تازه من تو شهر غریب هستم. کسی رو اینجا ندارم. ماه ها هم منو نبینن حالم رو نمیپرسن.

مریض باشم یا گرفتاری داشته باشم، خودم باید گلیمم رو از اب بکشم. ولی من خیلی دوس داشتم که باهاشون رفت و آمد داشته باشم اما اونا نمیخوان.

چاره ای نیست، یه جور سر خودت رو گرم کن.

همین که کاری به کارت ندارن خداروشکر، اگه آزار میرسوندنکه تحملش سخت میشد

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی بینشونی آدم کم حرفی هستی 

من خودم خیلی کم حرفم جاریا خواهرشوهرا همشون باهم درارتباطن حتی از جلوی خونه من رد میشن میرن خونه هم ولی اصلا خونه من نمیان 

واین خیلی منو ناراحت می‌کنه تازه همشون ترکن وقتی دسته جمعی میریم بیرون همشون باهم بگو بخند دارن وترکی  صحبت میکنند ولی من اصلا متوجه نمیشم بودن درکنارشون خیلی ناراحت کنندست نمیدونم شاید دلیلش اینه که خیلی کم حرفم ولی خب چه کنم دست خودم نیست نمیتونم مثل اونا باشم  ترکی هم نمیتونم یاد بگیرم سختمه 

لطفاً برای رهایی ازمستاجری یه صلوات مهمونم کنید 🙏💕