2777
2789

دکترای زیادی بردم همشون کولیک گفتن بعضی هام یه مقدار ریفلاکس هیچکدوم بهترش نکرد چندروز پیش یه دکتر چندتا داروی کولیک کشی نان کامفورت نوشت یه کم بهتربود ولی اندیشه دوباره بیقرار شده وبی تاب اصلا نمیخوابه وزیر میزنه وگریه ونق بنظرتون چرا اینجوری شده یه دفعه چیکارکنم خسته و داغونم

اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم
مال منم یا دلدرد بود یا گوش درد. کل روز روی پام بود. بعد ۶ ماهگی خوب شد

خیلی گریه میکنه اصلا خواب وخوراک برام نزاشته شیرخشک میدادی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی گریه میکنه اصلا خواب وخوراک برام نزاشته شیرخشک میدادی؟

اره. البته اولش شیر خودم بعد ۲ ماه شیر خشک دادم. دوتا بچه هام تا ۶ ماهگی خیلی اذیتم کردن. تنها راهی ک بعدا فهمیدم موثر بوده این بود ک شربت کولیک بدم. دیگه اینکه قنداقش کنم یا پارچه دورش ببندم گرم بیاد. یکی اینکه زیر سرش ی چیز خیلی کوچیک بذارم ک وقتی شیر میخوره تو گوشش نره.

اره. البته اولش شیر خودم بعد ۲ ماه شیر خشک دادم. دوتا بچه هام تا ۶ ماهگی خیلی اذیتم کردن. تنها راهی ...

شربت کولیک سه تا دارم میدم شبا اصلا نمیخوابه وگریه روزا هم همینطور

همش دستشو میکشید روی گوشش. سرشو هی تند تند اینور و اونور میکرد گریه میکرد

برای گوش دردش چیکار می‌کردی یا کولیک

برای گوش دردش چیکار می‌کردی یا کولیک

کولیک ک فقط شربت کولیک میدادم و قنداق میکردم. یکی اینکه خیلی اروم بین شونه هاشو ماساژ میدادم. بدای گوش درد هم بردمش دکتر. بهش شربت دادن و گفتن زیر سرش بالشت هیلی کوچولو بذارم تا یکم بیاد بالا تا شیر توی گوشش نره. حموم هم ک میکردم یجوری میشستم حتی ی قطره ابم تو گوشش نره.عزیزم میدونم خسته ای و خیلی برات سخته ولی اینو بدون بعد چندوقت درست میشه

کولیک ک فقط شربت کولیک میدادم و قنداق میکردم. یکی اینکه خیلی اروم بین شونه هاشو ماساژ میدادم. بدای گ ...

خدا کنه دیگه با سلام صلوات سرپام میترسم خودمم ازبین برم با این وضعیت

خدا کنه دیگه با سلام صلوات سرپام میترسم خودمم ازبین برم با این وضعیت

ببین اصلا ب تمیزی کثیفی خونه نگاه نکن. همین ک بچت خوابید بگیر بخواب. حتی اگه غذا رو گاز بود،گازو خاموش کن بگیر راحت بخواب. الان وقت استراحت خودت و بچته. یکی اینکه اگه کسیو داری برو خونه ش بچتو بده بهشون خودت بخواب. الان خواب و استراحت تنها چیزیه ک نیاز داری. من هیچکسو نداشتم فقط خانواده شوهرم نزدیک بودن ک کمک نمیکردن. بچه هامم فاصله سنیشون ۱۳ ماه بود. اولش خیلی ب خودم سخت میگرفتم. بعد چندوقت شدید افسرده بودم تا حدی ک فک میکردم دوتاشونو ببرم توحموم بکشم. همه ی اینا بخاطر این بود ک خسته بودم

ببین اصلا ب تمیزی کثیفی خونه نگاه نکن. همین ک بچت خوابید بگیر بخواب. حتی اگه غذا رو گاز بود،گازو خام ...

مشکل اینه خوب‌نمیخوابه منم بخوابم