2777
2789
عنوان

اونایی که نوزادی پسرتوت رو ختنه کردید و الان بزرگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 184 پست

اسی پسرم منم تا مدت ها کوچولو بود نگرانش بودم برا ازدواجش 

یعد حدود یه سال از خواب که بیدار شد گفت دیش دارم بردمش بیرون دیدم یه بند انگشت شده اندازه یه انگشت 😂

اونقد ذوق کردم شوهرم مسخره می‌کرد 

دیگه نگرانی مادرانه ست حق داری ولی نترس چیزی نیست

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱
بنظرم هیچکار خدا بی حکمت نیس،یعنی خدا متوجه نبوده که اون پوست نیاز هست یا نیس؟بعد آدما فهمیدن ک زیاد ...

شما مال همه رو دیدی مگه ؟

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی ی سایز داره پوست اضافیش کنده میشه  بعدشم واقعا خودتون فکر میکنین بچه ۶ ساله بیشتر عذاب ...

خجالت که نه واقعا!!باباش و داداشم هردو ۶ سالگی ختنه شدن، تو بگو یه ذره خجالت نه، چون یه چیز مرسوم و عادیه تو ایران...در مورد درد هم مطمئن نیستم، بچه چند ماهه فقط نمیتونه حرف بزنه وگرنه کی میتونه دردشون رو مقایسه کنه؟! بچه من که طفلک مرد و زنده شد با اینکه ۳ ماهش بود و بعدش هم کلا ناآروم شد.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
اسی پسرم منم تا مدت ها کوچولو بود نگرانش بودم برا ازدواجش  یعد حدود یه سال از خواب که بیدار شد ...

مرسی عزیزم. از ذوقت خندیدم😁

حالت خوبه بچه میخواد چقدر باشع سایزش 😏من دو تا بچه هامو زیر ۴۰ روز ختنه کردم والا همچین چیزی ندیدم ...

مسئله جنسی خیلی مهمه. واسه خود پسرا از دخترهاهم مهمتره. من فقط نگران خودشم.

زنده باشه  امیدوارم بچه اولم دختر باشه میخام بشه عروست 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هدیه من به همه نی نی سایتی های عزیز نماز کن فیکون حضرت عباس هست اگر از هممممه جا ناامید شدی و دیگه خسته و بریده شدی  یک ساعت وقت بزار و این نماز رو بخون به شرطی که برای من هم سر نمازت دعا کنی ...دو رکعت نماز می‌خونی مثل نماز صبح به نیت نماز کن فیکون حضرت عباس در رکعت اول بعد از حمد ،بجای سوره توحید ،از اول تا پایان آیه ۹۳  سوره انعام رو بخون....در رکعت دوم هم بعد از حمد بجای توحید ،  از ابتدای آیه ۹۴  بخون تا آخر سوره و ادامه نماز...در پایان هم هزار صلوات بفرست....این نماز رو نشسته و از روی قرآن میتونید بخونید ...حاجت من کربلاست ازت التماس دعا دارم رفیق .....حاجت روا باشید 
😂😂😂 عزیزم نگران نباش ،حالا اگه زیادم رشد نکنه،عروسی میخواد استفاده کنه😂😂

مرسب عزیزم، دقیقا حرف خواهرمو میزنی...من نگران خودشم چون میدونم برای پسرا این چیزا خیلی مهمه...حالا یه سری گفتند مشکلی پیش نیومده، خیالم تا حدودی راحت شد.

همه درگیر بچه مادرشوهر این کاربریم قاتی کردیم خب بگو شوهرم

خواسته آبرو داری کنه

هدیه من به همه نی نی سایتی های عزیز نماز کن فیکون حضرت عباس هست اگر از هممممه جا ناامید شدی و دیگه خسته و بریده شدی  یک ساعت وقت بزار و این نماز رو بخون به شرطی که برای من هم سر نمازت دعا کنی ...دو رکعت نماز می‌خونی مثل نماز صبح به نیت نماز کن فیکون حضرت عباس در رکعت اول بعد از حمد ،بجای سوره توحید ،از اول تا پایان آیه ۹۳  سوره انعام رو بخون....در رکعت دوم هم بعد از حمد بجای توحید ،  از ابتدای آیه ۹۴  بخون تا آخر سوره و ادامه نماز...در پایان هم هزار صلوات بفرست....این نماز رو نشسته و از روی قرآن میتونید بخونید ...حاجت من کربلاست ازت التماس دعا دارم رفیق .....حاجت روا باشید 

من داشتم بچمو میخوابوندم که در عرض یک دقیقه دیدم بالای ۲۰ تا ریپلای داشتم، تا بیام جواب بدم یه سری از دستم دررفت. و اکثرا هم به مسخره بازی زده بودن. اشکال نداره بگید بخندیم ولی تو تاپیک من به بقیه نگید نظر بدند یا نه. 

اتفاقا اقایونی که میخواستند جواب بدند جوابشون مفیدتر بود چون مادر نهایتکودکی بچه رو میبینه. 

اینجا سایته و کسی کسیو نمیبینه و این مسئله خیلی مهمه.

اینایی که میان تاپیک میزنن شوهرم سرده و فلانههمشون منم با کاربری های مختلف...‌

اگه آقایون خواستند اینجا پست بذارند کاملا مجازند و شاید حرفشون باعث بشه من یا عده ای دیگه از اشتباه دربیایم.

پسر  ما هم سایزش کوچیک فک کنم ارثیه    

😂😂😂😂زخم خورده

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

ومنژکه پسرم ۴سالشه اما  هنوزختنش  نکردیم😕

گناه داره😕

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤