2777
2789
عنوان

اونایی که نوزادی پسرتوت رو ختنه کردید و الان بزرگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 184 پست
من خیلی مقاله خوندم و پیج پژوهش گرای خارجی رو  دنبال کردم

خب نتیجه تحقیقاتتون چی بوده؟ آخر سر بهترین روش چیه

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا یه چیزی بگم

یه آقایی که زنش ازش طلاق گرفته بود تو یه درد دل به دوستش گفته بود، خدا واسه بابام نسازه منو چهارده سالگی ختنه کرده بود، واسه همین کوچیک موندم و زنم ناراضی بود😁

اینکه خب حرف درستی نیست که اگه مشکل بود دکترا انجام نمیدادن، خیلی وقتها چیزایی اشتباهه و بعدا میفهمن ...

خوب اره ولی چندین ساله خیلیا بچه رو زیر دو ماه ختنه میکنن و مشکلیم نبوده حالا ممکنه برا یکیم یه مشکلی پیش بیاد که هزارتا دلیل داره شاید دکترش بد ختنه کرده یا هر چیز دیگه ای ولی نمیشه به همه تعمیم داد 

🤍🌱
خوب اره ولی چندین ساله خیلیا بچه رو زیر دو ماه ختنه میکنن و مشکلیم نبوده حالا ممکنه برا یکیم یه مشکل ...

بله درسته، ایشالا همینطوره

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
حالا یه چیزی بگم یه آقایی که زنش ازش طلاق گرفته بود تو یه درد دل به دوستش گفته بود، خدا واسه بابام ...

یعنی کسی به خاطر سایز طلاق میگیره مگه همه چیز اونه 

وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری  سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمه‌ی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..
حالا یه چیزی بگم یه آقایی که زنش ازش طلاق گرفته بود تو یه درد دل به دوستش گفته بود، خدا واسه بابام ...

وااا اینکه برعکسه!!نمیدونم چی درسته

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
پسرای منم همینن ولی ۲ تا شون ی اندازن ۴ و ۹ ساله یکین تقریبا  نرماله؟

الان ی دوستی تو همین تاپیک گفت قبل بلوغ رشد الت خیلی کمه یعنی ده ساله و ۵ ساله زیاد فرقی نداره

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن