2777
2789
الانم که دخترم این نیاز ها رو دارم ولی ازدواج نمیکنم 😂  پسر بودم که اصلا ازدواج نمی‌کردم  ...

ببین من اعتقاد دارم به این که اون آدمی که باید به دلت بشینرو پیدا نکردی

اگر پیداش کنی ازدواج میکنی

الانم که دخترم این نیاز ها رو دارم ولی ازدواج نمیکنم 😂  پسر بودم که اصلا ازدواج نمی‌کردم  ...

ولی راست میگی، آدم پسر باشه پولدار باشه دورش پر دختر باشه و ازاد باشه چرا باید ازدواج کنه؟ خنگن دیگه، منم بودم زن نمیگرفتم😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی راست میگی، آدم پسر باشه پولدار باشه دورش پر دختر باشه و ازاد باشه چرا باید ازدواج کنه؟ خنگن دیگه ...

😅😅

اون پسرای سالم و با اصالت ازدواج میکنن 

وگرنه این پسر بچه های هو*ل به درد یه شبم نمیخورن چه برسه یه عمر زندگی مشترک !! 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
پول زیاد واسه مرد حکم زیبایی زیاد واسه زن رو داره در نتیجه طرف پولداره دنبال زنی میگرده ک خوشگل باشه ...

اصلا از این دیدگاه نگاه نکرده بودم، دقیقا همونجوری که زیبایی زیاد به زن اعتماد بنفس میده، پول زیاد هم به مرد زیاد اعتماد به نفس میده، خیلی دیدگاه جالبی بود

من و تو پسر بی اصالتی میشدیم صد درصد😂🤌🏻

😂😂😂 

من اگه ازدواجم نمی‌کردم ، سمت هیچ دختری نمی‌رفتم 🤣 

با پولام عشق و حال میکردم 

خرج دخترای این زمونه کنم که چی بشه ؟🤧 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
ای گفتی الان برعکس شده پسرایه بی پول بیشتر دنبال پدر زن پولدارن 

پسرا یه جمله دارن بین خودشون که میگه : 

اگه پدر خودت پولدار نیست تقصیر تو نیست 

ولی اگه پدر زنت پولدار نیست ، تقصیر توعههه!😐

پسرا یه جمله دارن بین خودشون که میگه :  اگه پدر خودت پولدار نیست تقصیر تو نیست  ولی اگه ...

خیلی بدم میاد از پسرایه اینجوری سربار حساب میشن و تو خانواده زن هیچ جایگاهی ندارن

😂😂😂  من اگه ازدواجم نمی‌کردم ، سمت هیچ دختری نمی‌رفتم 🤣  با پولام عشق و حال میکردم&n ...

بابا همه چیز دوطرفست دیگه😂تو خرج میکنی و در برابرش یه دختر نرم خوشگل کنارته صبح تا شب، برات غذا میپزه، بهت محبت میکنه...شادی میاره به زندگیت

بابا همه چیز دوطرفست دیگه😂تو خرج میکنی و در برابرش یه دختر نرم خوشگل کنارته صبح تا شب، برات غذا میپ ...

اگه به خاطر خودمه ، ایراد نداره 

ولی اگه به خاطر پولمه ، نمی‌خوام 😂 

گنج قارون که ندارم ، شاید به روز تموم شد ، لابد میخواد بذاره بره 

2810