عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت به امید آبادی ایرانم...🌱🌼
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوم اینکه من از این مدل آدما دوری میکنم چون میدونم نه اونا با من اوکی میشن نه من با اونا
سوم اینکه به نظر از خود راضی میاد
اما بازم میگم ! خیلی قشنگه
محل درج امضای کاربر : زهره هستم 🧚🏻♀️ یک عدد اقتصاد دانِ مملکت [ 🌍💰 ، 📚 ] ... دارای سابقهٔ سه ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور 🫱🏻🫲🏼 ... ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ " خانم اقتصاد دان " رو به کار ببرید ! چرا که ما داریم اینجا زحـــمت میکشیم !!!! پس از این به بعد نگو زهره ❌ بگو خانوم اقتصاد دان ✅ بگو ببر اقتصادی منطقه ✅ بگو نبض اقتصاد خاور میانه و حومه ✅. دلم میخواد یادم بمونه که خدا هیچ وقت همه چی رو با هم به من نداده و هــیچ وقتم همه چیو با هم ازم نگرفته و نمیگیره... راست میگفت اونی که میگفت هـــمیشه جای شُکرش هست... https://harfeto.timefriend.net/17328606289482