2777
2789
عنوان

مادرای عزیز تروخدا ی لحضه بیاین

6 بازدید | 8 پست

دخترم الان ۶ و نیم ماهشه از ۳ ماهگی دیگ ب هیچ عنوان شیر توی بیداری نخورد از اول شیرخشکی بود و سوپرامیل میدادم الان واقعا دیگ خسته شدم چون بچه هام شیر ب شیرن دخترم یوقت ۷و۸ ساعت بیداره و شیر نمیخوره دو هفته پیش وزنش ۷۵۰۰ بود الان ی موقعه هایی از گرسنگی شدید خودشو میکشه ولی اصن لب ب شیر نمیزنه با هزار بازی میخوام بهش بدم ولی نمیخوره تو خواب هم کم میخوره شیرش بهش میسازه میخواستم براش نان امتحان کنم میگم بلکی عوض کنم بخوره یا ی طوری بشه شماها راهنماییم کنین تازه داره دندون درمیاره و شبا بیخودی گریه های شدید میکنه برا شیرخوردنش چیکار کنم 

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

نمیدونم چرا ک ب چ دلیل بچه ها جدیدا اصلا شیر نمی‌خورد پسر من ۵ سالشه و همین بود اوضاعم شیر سوپرایمیل میدادم نمی‌خورد هزااااار تا روش امتحان کردم نخورد شبا تا صبح بیدار بودم ۳۰ سی سی اگررررر می‌خورد دغ میداد منو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببرش دکتر اطفال عزیزم ، دکتر میگه چه شیر خشکی بیشتر مناسبشه

وزنشم خوبه الکی حساس نشو، پسر من تو یک سالگی 8 کیلو بود، الان که یک سال و ده ماهشه تازه شده 12

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

شیر ببلاک خوشمزس

تو سوپ بریز بده بخوره سرلشکر بده دسر درسن کن بده بهش  شیر و شیره اگر مجازه ک بخش بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
نمیدونم عزیزم  غذا کمکی شو خوب میخوره؟؟

غذای کمکی بهش میدم ولی اونارم نمیخوره بد قلق شده

ببرش دکتر اطفال عزیزم ، دکتر میگه چه شیر خشکی بیشتر مناسبشه وزنشم خوبه الکی حساس نشو، پسر من تو یک ...

دکتر رفتم گفت کالری تمام شیرخشکا یکیع و یکی میسازع یکی نمیساره گفتم نان بدم بلکی از طعمش خوشش بیاد چون خسته شدم واقعا

[QUOTE=341047232]غذای کمکی بهش میدم ولی اونارم نمیخوره بد قلق به نظرم چون شیر نمیخوره بیشتر تمرکزت وبذار رو غذای کمکی با هرترفندی شده بخوره 

یکم شیرخشکشو یبار شیرین کن ببین نمیخوره

ببلاک شنیدم خوشمزه تره 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام