2777
2789
بهم گفت من خوشحال میشم که باهات حرف میزنم خیلی

پس یعنی اون دوستت داره میخاد بدونه توهم دوسش داری یا نه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب یعنی نظر خودش رو من مثبته که نظر منو میخواد بدونه

یا می‌ترسه پا پیش بذاره و میخواد اول نظر تورو بدونه

یا حسی بهت نداره و از رفتار تو برداشت کرده بهش حسی داری و میخواد اگه اینطوره بهت بگه تمومش کنی

یا می‌ترسه پا پیش بذاره و میخواد اول نظر تورو بدونه یا حسی بهت نداره و از رفتار تو برداشت کرده بهش ...

خب من اینو نمیدونم شما بگید لطفاً.

بهم گفت هر وقت بهم زنگ بزنی از ته دل خوشحال میشم .کمکم کن رفتارهای بدم و اصلاح کنم .

به که گفت حست چیه به من .واینکه چرا منظورمو نمیگیری

خب من اینو نمیدونم شما بگید لطفاً. بهم گفت هر وقت بهم زنگ بزنی از ته دل خوشحال میشم .کمکم کن رفتاره ...

خب تمایل داره که یه رابطه‌ای رو باهات شروع کنه

ولی

اصلا معلوم نیست که هدفش چیه از این رابطه

ممکنه صرفا بخواد یه مدت با یکی سرش گرم باشه

بعدم شما هیچ مسئولیتی برای کمک کردن بهش و اصلاحش نداری! نه والدینشی نه خانوادش نه تراپیستش

اون باید شفاف کنه خواسته هاشو

و کسی که بخواد اصلاح بشه اول باید یادبگیره مستقل بشه... وقتی میگه تو کمک ام کن اصلاح بشم و فلان، من فقط زبون بازی به نظرم میاد...

درنهایت اگه میخوای باهاش چیزی رو شروع کنی، لطفا قبلش هدف خودت از شروع رابطه رو مشخص کن

و بعد هم مرزها و خط قرمز هات رو برای خودت و برای اون واضح کن