2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای شیردهی بد نیست تازه زایمان کردم

نه یک دانه گیاهیه .

ولی چون بچه شیر میدی به نظرم حالا فکر لاغر کردن رو از سرت بیرون کن ...

یا حداقل برو دکتر رژیم سالم برات بنویسه ‌...

چون اون بچه الان باید کاملا تغذیه شه ، خدایی نکرده آسیب میبینه اگر ویتامین و مواد مغذی کمتری بهش برسه ...

به نظرم بعد از بهتر شدن وضعیتت(منظورم زایمانته)

برو ورزش کن 

گنِ لاغری ببند که شکمت بعد از زایمان شُل نشه ...

مواد غذایی فیبر دار بخور 

همیشه صبحانه ی کامل و مقوی بخور ولی به جاش ، شام کمتر بخور (اگر خواستی کم کم ، از مقدار شامت کم کن که اذیت نشی )

با غذای برنجی نون نخور .

نون جو مقوی تر از نون های سفیده و همینطور وزنت رو هم کم میکنه ...

آب زیاد بخور ، هم پوستت رو جوانسازی میکنه و هم اسید معدت رو رقیق میکنه و کمتر احساس ضعف میکنی ...

همه ی اینایی که گفتم رو به مرور و کمک کم انجام بده 

مثلا یهو از فردا روزی ۸ لیوان اب رو نیاز نیست بخوری 

کم کم اضافه کن که اسیب نبینی 

و موادی که قند غیر طبیعی دارن اصلا نخور ( قند ، شکر ، نوشابه و ...)

نه یک دانه گیاهیه . ولی چون بچه شیر میدی به نظرم حالا فکر لاغر کردن رو از سرت بیرون کن ... یا حداق ...

همه این کارا رو انجام میدم گلم ولی مثلا عسل و شیر خیلی میخورم یا نون برای شب خیلی یا ته دیگه نمیشه ازش بگذرم یا خرما هم زیاد میخورم 

برای شیردهی بد نیست تازه زایمان کردم

حداقل دوماه باید صبر کنی بعدش کم کم ورزش سبک و هوازی رو میتونی شروع کنی،از ۶ ماه ک بچه غذای کمکی رو شروع می‌کنه میتونی ورزش و رژیم رو شروع کنی،من ده کیلو اضافه دارم تا وزنم ایده آلم برسم،از طرفی دخترم تازه ۶ ماهشه،نمیتونم رژیم رو شروع کنم 😑فعلا فقط دارم ورزش میکنم

از کجا بفهمیم هر چیزی چقد کالری داره ؟

برنامه زیره حتی اگه اشتراک نخری هم میتونی خونه کالری شماری کنی من در عرض ۶ ماه از ۷۵ شدم ۵۷

ابته بعد یه سال سه کلیو برگشت داشتم که بخاطر کم کاری خودم بود

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
من ۷ کیلو ولی نمیتونم 

این ۷ کیلو با نمیتونم نمیتونم نشه ۱۵ کیلو مثل من🤦‍♀️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

غذا اشکال نداره بخور ولی تحرک و ورزش هم بکن تا سوخت و ساز بدنت اکی بشه حداقل روزی نیم ساعت ورزش کن اگه مداوم باشه اثراتشو میبینی

پاییز را دیدی انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند
یه ۶ سالی هست همینه میده پایین باز میاد بالا 

چه خوب😂

مال ما همش رو به بالا بوده کمم نشده🤦‍♀️

دیگ ترسیدم بیشتر از این نشه دارم رعایت میکنم یمقدار

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
2810