2777
2789
ببیم پسر منم لکنت داره بردم گفتار درمانی  اگر قبلا ۷بود الان شده یک  خیلی ها اصلا متوجه ...

واقعاااا یعنی انقدر گفتار درمانی اثر داشت؟چند وقت بردی؟پیش روانشناس و مݝز واعصابم بردی؟ببخشیدانقدرسوال پرسیدم خیلی ناراحت پسرمم

واقعاااا یعنی انقدر گفتار درمانی اثر داشت؟چند وقت بردی؟پیش روانشناس و مݝز واعصابم بردی؟ببخشیدانقدرسو ...

نه فقط گفتار درمان بروم ،یع سری بازی داد که تو خونه هم انجام میدیم 

حتما ببر و به حرف بقیه که میگن درست میشه گوش نکن 

اگر نیاز نباشه بهت میگن لازم نیست 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فقط گفتار درمان بروم ،یع سری بازی داد که تو خونه هم انجام میدیم  حتما ببر و به حرف بقیه که ...

اره من به حرف بقیه گوس دادم الانم براش از تهران وقت مݝزاعصاب گرفتم نمیدونم چیکار کنم

اره من به حرف بقیه گوس دادم الانم براش از تهران وقت مݝزاعصاب گرفتم نمیدونم چیکار کنم

برای من گفتار درمانش عالی بود 

کدوم شهر هستید خودتون 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
کرمانشاه عزیزم

ای جانم گفتم اگر اطراف تهران هستید بیارید پردیس پیش گفتار درمان پسرم 

عزیزممیدونی چیه از بس ناراحت پسرمموݝصشو میخورم و دلم میشکنه ازاین شرایطش نای جنگیدن با کسیو ندارم،فق ...

متوجهم عزیز

ولی ببین با گریه که چیزی حل نمیشه

اون بچه به حمایت شما نیاز داره!

اولین و مهم ترین حامی هر آدم(چه50ساله باشی چه3ساله)مادره هست

اگه شما ازش دفاع کنین انقد تو روحیه‌اش تاثیر میزاره و اون بچه رو بالا میکشه از نظر اعتماد به نفس که حد نداره

پشت خودتون و بچتون باشین♡

بزارین بقیه فک نکنن که خدای نکرده بی کسو کاره

بدونن یه مادر عین شیر بالا سرشه

پسرتونم به شما دل خوشه

متوجهم عزیز ولی ببین با گریه که چیزی حل نمیشه اون بچه به حمایت شما نیاز داره! اولین و مهم ترین حا ...

ممنونم عزیز دلم برا دلگرمیتون،سعی خودمو میکنم امیدوارم خدام کمکم کنه