2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر چقدر هم که مقصر باشی بازم حق زدن نداره. چه شوهرت چه هرررر کس دیگه ای.

اره همون شب بهش گفتم تفم انداختم توصورتش گفتم توحیوونی.ببین موهامو گرفت انقدر کشید همه موهام ریخت میدونه ریزش مو دارم اما بازم کرد...اونوقت خودش موهاش کاشته من دلم نیومد همچین کاری کنم

دقیقا مردی که دست به زن داره... احتمال زیاد بچه هاشم کتک میزنه...

تو خونه ما فقط منو مادرم کتک میخوردیم ،خوتچاهرام هیچ وقت کتک نخوردن برای یکیشون شعر میخوند بابام هرجا میرفت میبردش براش خوراکی میخرید من سی سالمه ولی از بس عقده دارم حالم از سک سک بهم میخوره بابام برا ابجیم میخرد اونم نشونمون نمیداد اگه دعوا هم میشد من کتک میخوردم 

خدایا شکرت🌹

مساله اين هست كه ايشون كلا كنترل خشم نداره يا براي بار اولش هست و خط قرمز خودش هم هست

برخورد فيزيكي به هيچ عنوان درست نيست ولي يكبار بگذر 

خيلي ها ديدم فقط يه بار مرتكب اين خطا شدن چون خودشون هم باور داشتن اينكار انساني نيست

قلبم بدرد اومد براي همجنسم كه بارداره و آزار ديده

دنيا خيلي جاي بدي شده ما ادمها بدش كرديم 

از ته دلم برات سلامتي و آرامش ميخوام

اتفاقا ازقبل بارداری بهش گفتم توبارداری مواظبم باش بحث اینا نکنیم.میدونی سرچی بود؟سراینکه ۶ساله قرار ...

حق داری میفهممت

حتی اگه حق نداشتی هم،یه زن باردار روحیش حساسه شکنندس باید مراعاتتو بکنه اما وقتی اینقدر نمیفهمه این چند ماه رو بزن به بی خیالی باهاش کل کل نکن.هر روز صبح بابت چند تا نعمت های خدا شکر گذاری کن تا یکم انرژی مثبت بگیری و به سلامت فارغ شدی بعد هر بلایی خواستی سرش بیار

تو این مدت هر خواسته ای از شوهرت داری مثل همین موردی که نوشتی بجای اینکه به همسرت بگی برای خدا نامه بنویس و به اون بگو.ببین چطوری جواب میگیری..

خداحفظشون کنه  ..اما کاش سعی کنی خودت هم تو اولویت بزاری ..

وقتی تا سی سالگی نبوده باشی بعدن نمیشه باشی الان بعد هشت سال شوهرم یه مسافرت نمیبره تا حرف بزنم میخواد ساکتم کنه ،همون حرفمه گلم ادم بدبخت از اولش بدبخته 

خدایا شکرت🌹
2810