2777
2789
چقدر کامنتت قلب منو به درد آورد ..چیشد اینقدر بی رحم شدیم😔 ..من به جای همه اونها که رنجوندنت معذرت ...

ببخشید گلم ولی بدیش اینه همه میخوان تا جون دارم براشن مایه بزارم ،مادرم وقتی شوهرم بهش گفت اینقدر اذیتش نکنید شیش ماهه حامله اس صبحی مرکز بهداشت فشارش شیش رو نه بوده بچه میمیره برگشت گفت بمیره به من چه ،چقدر شبا تو خونه پدرم گرسنه میخوابیدم فقط بخاطر اینکه مادرم باهام بخاطر دامادمون قهر کرده بود خیلی سخته خیلی ،الان خدارو شکر که گذشت ،مادرم میگه نگفتم ولی حتی موقعیتی که توش این حرفو بهم زد یادمه به نظر من وقتی از بچگی بدبخت باشی تا عمر داری بدبختی

خدایا شکرت🌹

بستگی داره.  گاهی آدم مجبوره ظاهرا ببخشه. چون شرایط ایجاب میکنه. تا ابد ک نمیتونی قهر و دعوا باشی. من ک هیچوقت شوهرمو نمیبخشم بابت هیچ کدوم از ظلم هایی ک بهم کرده ولی چون مجبورم باهاش زندگی کنم ظاهرا بخشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مقصر خودمم بودم

هر چقدر هم که مقصر باشی بازم حق زدن نداره.

چه شوهرت چه هرررر کس دیگه ای.

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
رو بچه ی اولم ۲ماهه باردار بودم بخاطر حرفهای چرت مادرش منو در حد مرگ کتک زد منم خودمو زدم به غش کردن ...

یجوری با دستش زود توسرم ک پرت شدم روتخت و یه چیزی توچشام روشن شد...قبلشم زده بود توگوشم ک یه صدای بزرگ اومد توگوشم..وقتی افتادم رو تخت واقعا بدنم میلرزید اما جذی نمیگرفت..ترسید ک غش کردم اما میگفت همش فیلمته

ایشالا بر زیر چرخ ماشین چرخ گوشت بشه آبجی بچه رو بردار برو با آدمای خوشگل جنتلمن مراقب زندگیت باش امیدوارم شوهرت روده هاش از شکمش در بیاد گازشون بزنه اتیش بگیره صدبار مامان باباش جلوش پخته بشن سوپ شن و تبدیل به دایناسور شن و لگد شن جگرش بسوزه آج لیاقتت بهتره

ببخشید گلم ولی بدیش اینه همه میخوان تا جون دارم براشن مایه بزارم ،مادرم وقتی شوهرم بهش گفت اینقدر اذ ...

جمله اخرت واقعی ترینه...مامانمم بچه بودم منو میزد جای یکی دوتا ناخناش هنوز رودستمه

یه بار یه مستند رو دیدم یه ببر به یه اهو باردار حمله کرد و اونو گرفت وقتی فهمید بارداره ولش کرد و رف ...

یعنی حیوونا صد شرف دارن به بعضی از به اصطلاح انسانها.

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
ببخشید گلم ولی بدیش اینه همه میخوان تا جون دارم براشن مایه بزارم ،مادرم وقتی شوهرم بهش گفت اینقدر اذ ...

حرف های که گفتی واقعا تحمل کردنش سخته ..اگر از سمت خانواده خودم آدم باشه که دیگه خیلی تلخ و دردناکه..حق داری واقعا ...نه دیگه اولویت خودت رو قرار بده و با هر کسی مثل خودش باش ..اینجوری کمتر آسیب میبینی ...

ببین عزیزم چند تا مسئله 

اول اینکه چرا وقتی بارداری اجازه میدی بحث به جایی برسه که شوهرت دستش بلند بشه؟؟

دوم اینکه تو این شرایط اگه نبخشیش میخوای چکار کنی؟پشتوانه طلاق هم داشته باشی ۱۰ سال دیگه بچت یقتو میگیره چرا نذاشتی بابا داشته باشم.

به نظرم با قهرو برخورد جدی ازش بگذر ولی تا بارداری سر به سرش نذار.ادم دیوونه شاخ و دم نداره یهو یه اتفاقی واسه اون طفل بیگناه شکمت میوفته اون موقع پشیمونی راه نداره.

سعی کن با سیاست کنترلش کنی

ببین عزیزم چند تا مسئله  اول اینکه چرا وقتی بارداری اجازه میدی بحث به جایی برسه که شوهرت دستش ...

اتفاقا ازقبل بارداری بهش گفتم توبارداری مواظبم باش بحث اینا نکنیم.میدونی سرچی بود؟سراینکه ۶ساله قراره خونمون بده رهن پول بزاریم خونه بهتربگیریم ونمیکنه

جمله اخرت واقعی ترینه...مامانمم بچه بودم منو میزد جای یکی دوتا ناخناش هنوز رودستمه

من از یکسالگی کتک خوردم مادرم میگه گریه میکردی شیر میخواستی بابات میزدتت ،بعد کتک خوردم چون موهام فر بوده بابام موی فر دوست نداشته منم بچه بودم روسری سرم نمیکردم من حتی جای خواهرامم کتک خوردم وقتی خواهر بزرگم درو روم بسته بود ومنو به خونه راه نمیداد بابام اومد منو جلو بچه های همسایه زد،خوبه مادر پدرا وقتی یه بچه خار تو چشمشون یکم زهر بدنش راحت شه من الان مادر دوتا بچم ولی تا ببینم یه بچه کتک میخوره میشینم از عمق وجودم زار میزنم ،الان بالاتر از گل به بچه هام نمیگم 

خدایا شکرت🌹
2810