2777
2789
عنوان

به من بدبخت افسرده مریض کمک کنید شوهرم ازم خسته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 27 پست

ورزش روزانه،آدرنالین خونت رو بالا میبره نشاط آوره، غذای سالم و به اندازه بخور خیلی تاثیر گذاره،وقتتو پر کن یه هدف رو دنبال کن، دوست جدید پیدا کن،کلاس هنری برو همه اینا تاثیر گذاره 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

به احتمال خیلی زیاد حالتی که توصیف می کنید پنیکه. گاهی پنیک‌ با دارو کنترل میشه به خاطر همین دکتر بهتون دارو داده، ولی اگه خانواده دارو و دزها تغییر داده شد توسط روانپزشکتون اما اتفاقی نیفتاد حتما باید به تراپیستی که تخصصی اختلالات اضطرابی میببنن هم در کنارش مراجعه کنید. اونوقت هم متوجه میشید با چی طرفید یعنی میشناسیدش، هم علتش بررسی میشه هم نحوه‌ی برخورد باهاش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سه بار به طور وحشتناک اینجور بودم درحد مرگگگ افسردگی حاد❤️‍🩹

دوماهه به شدت اضطراب دارم صبحا ۶بیدارم شبا۲میخوابم😭

منم به زور کارامو انجام میدم رمق ندارم

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

به نظرم یک حجامت برو الان فصلشم هست بی تاثیر نیست .محل ما یک بیماری هست تقریبا شبیه بیماری شماست زنان محلی بهش میگن حصبه ،بعد یک بز یا خروس رو سر می برن بیمار رو می گیرن تو خون اون حیوان و یک سری کارها انجام می دن و بعد مدتی بیماری طرف از بین می ره 

دکتر رفتی چه علائمی داری

قبلا که افسرده مطلق بودم....الان بی حالی بی رمقی میرم رو پله سرگیجه شدید دارم...اضطراب کم خوابی

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
دکترا واقعا تشخیص نمیدن

تهوع داشتم خوب شدم ولی الان بی اشتهام به زور میخورم

مشکل شما فکر نکنم جسمی باشه  و به نظرم بیشتر مشکل اعصاب و روح هست و داروی اعصاب بدتر کرخت و بی حوصلتون میکنه در واقع فقط شما رو بی حس میکنه که رو زمین باشید 

شاید به خاطر مزاجتونه برید پیش متخصص طب سنتی با مدرک از دانشگاه پزشکی و ازش راجب حالتون سوال کنید

باشگاه برید برا روحیه و اعصابتون و قرآن و نماز خیلی بخونید. و با خدا حرف بزنید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱