2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خدا قوت عزیزم .شیشه شیر بربن داروخانه بخرین  ناراحتی نداره با ماشین خودتون رفتین؟

اگه ماشین خودش بود که اینهمه استرس نداشت

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
مگه جریمه نمیشن بخان از تو شهر رد بشن؟

میشن هیچ راننده ای قبول نمیکنه نمیدونم اینا رو چه حساب میگن انگار سواریه یه دیقه بزنه بغل 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
مگه جریمه نمیشن بخان از تو شهر رد بشن؟

فکر نکنم

ببین بعضی جاها و شهرها تو مسیر اتوبوس داروخونه اینا هست و تقریبا مثل شهره

مثلا اگه از جاده فیروزکوه داره میاد سمت شمال

اگه تو مپ بزنه می تونه پیدا کنه

با افتخار دختر ایرانم...💚
ی بطری آب معدنی شیر توش درس کن سرش سوراخ کن دور سرش پلاستیک بکش تا زبر نباشه بزار تو دهنش ..

این کار خطرناکه ممکنه بچه با دندونش پلاستیک رو پاره کنه بره تو حلقش

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

از کدوم شهر داری میری شمال انقدر دوره؟ اونم با بچه ی ۹ ماهه

خدا کمکت کنه عزیزم استرس نگیر راهکار دوستان ببین کدوم خوبه انجام بده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
میشن هیچ راننده ای قبول نمیکنه نمیدونم اینا رو چه حساب میگن انگار سواریه یه دیقه بزنه بغل 

اصلا تو  کمر بندی ک دارو خونه نیست بعد اتوبوس ک از شهر بره جریمه میشه 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️