2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد 2ماهه ام خیلی سبزه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 98 پست

پسر من الان یک سالو نیمه وقتی به دنیا اومده بود رنگش سبزه بود وقتی برای چکاب بهش میبردم دکتر حتی منشی دکتر هم بهم میگفت چقدر بچت زشته ماشاالله از پنچ شیش ماهگی به بعد انقدر قشنگ شده که همه فکر میکنن دختره یعنی حتی از تو فامیل چند بارم بهشون گفتم پسره بازم همه فکر میکنن دختره 

یعنی حتما باید اخم کنی که متوجه اشتباه بودن رفتارشون بشن خداروشکر سن بالا هم هستن ولی بویی از ادب و ...

قطعا شک نکن که اصلا نمی‌زارم به بچم چیزی بگن اون ارزشمند تربتیزیه که من تو زندگیم دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره پس شاید به خاطر این بهم گفت ولی کاش نمی‌گفت منی که نمیدونستم چقدر ناراحت شدم  واقعا کارما ...

اصلا ناراحت نباش. رنگ همچین زیاد مهم نیست مهم سلامتی و خوشبختی بچه هست 

سلام مهربون لطفاً یه صلوات مهمونم کنید برای عاقبت بخیری تمام بچه ها و بچه های من
پسر من الان یک سالو نیمه وقتی به دنیا اومده بود رنگش سبزه بود وقتی برای چکاب بهش میبردم دکتر حتی منش ...

عزیزم بگردم انشالله که خدا حفظش کنه برات 😍😍😍

دختر منم همه فک میکنن پسره بچه دختر پایین اومد بهم گفت خاله نی نی چرا انقد صورتش سیاهه نمیدونستم چی بهش بگم فقط بغض کردم 

الان داری مسخره ام می‌کنی من تاپیک زدم که یکم حال دلم بهتر شه نه اینکه باری به غصه هام اضافه تر شه&n ...

برو خدا رو شکر کن بچت شیر خوره اگر نه خفه ات میکردم

اگه اجازه بدی و بدت نیاد خواهرانه یه چیزی بهت بگم که تو دلم نمونه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
اره پس شاید به خاطر این بهم گفت ولی کاش نمی‌گفت منی که نمیدونستم چقدر ناراحت شدم  واقعا کارما ...

عزیزم قدیمی ها فرهنگ خاص خودشون دارن . آفرین که احترام نگه داشتی حالابچه های  خودش ببین چجورین😄

عزیزم بگردم انشالله که خدا حفظش کنه برات 😍😍😍 دختر منم همه فک میکنن پسره بچه دختر پایین اومد بهم ...

عزیزم زیاد به حرف مردم توجه نکن 

گفتم که بچه تغیر میکنه 

مادرشوهرمن به پسر من صدا که میزنه بهش میگه دخترم 😂

بچت بزرگ تر که بشه اجزای صورتش تغیر میکنه

ایشالا😂اشتباه تایپی بود ببخشید

عزیزی

شوخی و جدی قاطی بود

جواب این مادر همینم زیاده

فکر کرده دختر چهارده سالس

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
برو خدا رو شکر کن بچت شیر خوره اگر نه خفه ات میکردم اگه اجازه بدی و بدت نیاد خواهرانه یه چیزی بهت ب ...

بخدا من اصلا دخترم بدنیا اومد بهترین حس دنیا رو داشتم 

آنقدر هم دوستش دارم که حد نداره ارزشمندترین دارایی منه تو زندگیم ولی ری اکشن های بعضی از آدمای فضول دلمو شکوندی و منو نسبت به این طفل معصوم حساس کرد شما اگه دوست چیزی بگی بگو 

عزیزم بگردم انشالله که خدا حفظش کنه برات 😍😍😍 دختر منم همه فک میکنن پسره بچه دختر پایین اومد بهم ...

بهش بگو همه بچه ها وقتی به دنیا میان مثل هم هستن کم کم صورت واقعی شون مشخص میشه 

رنگ پوست  نوزاد  چیز مهمی نیست که بخواهی غصه بخوری  از چهار پنج ماهگی بچه ها خیلی خوشگل و بامزه میشن

دخترم وقتی که به دنیا اومد خیلی سفید بود اصلا هم بو نخورد ولی کم کم سبزه شد  در صورتی که پوست خودم و دو بچه های دیگم  و همسرم سفیده  ولی اینقدر بهش اعتماد به نفس میدم که  اصلا براش مهم نیست

سلام مهربون لطفاً یه صلوات مهمونم کنید برای عاقبت بخیری تمام بچه ها و بچه های من
2810