2777
2789

از وقتی زایمان کردم دخترم تا سه روز سفید بود الان خیلی سبزه شده و پرموعه  

دیروز زن همسایه امون دید گفت که چه بچه ی زشتی  

همش گریه ام میگیره ناشکری نمیکنم خدارو شکر که بچم سالمه 

حرفهای مردم عذابم میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حتما خودت یا شوهرت سبزه این دیگه بعدش بچه ها تغییر میکنن سومن خوبه جای اون مادرا نیستی که بچه های معلول و یا بیماری های خاص بدنیا میارن ولی با کلی عشق بزرگشون میکنن و اجازه نمیدن کسی بهشون حرفی بزنه

آنقدر قشنگ بشه که هرجا بری افتخار کنی که دخترته 

بنظرم زیاد عحیب نی دختر عمه منم اوایل انقد زشت و سیاه بود دلم برا عمم میسوخت ک بچش آنقدر زشت شده😑😑😑😂😂

ولی الان ۶ سالشه ماشالا قشنگ همه دختراس 

شاید پوستش ژنتیکی سبزه باشه

ولی واسه پر مویی اگ خیلی شدیده برو دکتر ببینم چی میگه

همسایتم خیلی بیشعوره

🩵💙💙🩵

وا.....

پسر منو میدیدی چی میگفتی.....گوله کاموا بود تا شش ماهگی.از بس پرمو بود....کم کم با گذشت زمان موها ریخت

پوستشم ب مرور سفید شد.

بچه تا بخاد بزرگ بشه کلی چهرش تغییر میکنه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

منم بچه م سبزه س مهم اینه خودم میمیرم براش اصلا هم مهم نیس برام بقیه چی میگن الاهی همین بچه عاقبت بخیر شه زندگی و روزگار داشته باشه بچه دوستم نه ماهشه سه بار انژیو شده سه تا عمل باز باید روی قلبش بشه شب بیداری و کولیک نوزاد ۱۵ روزه مو با عشق میگذرونم میگم خدایا شکرت سالمه شکرت گریه میکنه چقدر اونایی که همچین حرفی میزنن احمقن هر لحظه که به بچه م نگاه میکنم شکر سلامتیش میکنم این فکرا رو‌ نکن بخدا خیلیا حسرت به دلن ناشکری نکت

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
چه حرف زشتی بهت زدعزیزم بچه تا یکسالگی صدبارچشمش وپوستش رنگ عوض میکنن هیچ بچه ای هم زشت نیست اجازه ن ...

بخدا کلی بعدش گریه ام گرفت هم من هم همسرم سفید و کم مو بودیم همسرم تازه بور بوده 

مامانم میگه رنگش برمیگرده ولی الان خیلی سبزه شده 😭😭

منم بچه م سبزه س مهم اینه خودم میمیرم براش اصلا هم مهم نیس برام بقیه چی میگن الاهی همین بچه عاقبت بخ ...

نه ناشکری نمیکنم خدارو شکر میکنم حتی همسرمم بهم زخم زبون میزنه من گفتم بعدیو هم دوسال بعد بیاریم که هم بازی شن بهم گفت یه سیاه دیگه می‌خوابیم چیکار

اهمیت نده انشاالله بختش سفیده. فقط خداروشکر کن ک سالمه 

انشالله ولی دست خودم نیست 

بخدا افسردگی گرفتم اصلا از بچه دارشدنم لذت نمی‌برم حتی یه جوری زخم زدن که آرزوی مرگ میکنم

2810