2777
2789
عنوان

سلام ما به شهدا.. خواب من

99 بازدید | 5 پست

بچه ها اینجا کسی شهید مهدی باکری رو میشناسه؟ 

من خودم اسمشو شنیده بودم ولی نه درموردش چیزی خوندم و نه طی این سالها درموردش فکر کرده بودم 

دیشب خواب دیدم چند تابوت حدود ۴تا آوردن تابوتا همه مثل تابوت دیگر شهدا پرچم ایران روشون کشیده شده و هر۴تابوت روی هم هستن 

و تابوتی که از همه بالاتره روش نوشته شهید مهدی باکری..... مردم همه به استقبال اومده بودن و جمعیت زیادی جمع شده بود بعضیا عکس میگرفتن 

رفتم تونت زدم فهمیدم این شهید بزرگ هنوز مفقود هستن امیدوارم زودتر پیدا بشن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

عزیزم میدونم الان حالت از من بهم میخوره ولی وظیفمه یه چیزاییو توضیح بدم
اول ک این اکانتو زدم گفتم هراز گاهی میام داستان توش مینویسم بعد مثلا فانتزیا وتخیلات ذهنم‌چنتا خواننده داره
دیدی ک چندین ماه بود من داستان تعریف میکردم
دوس داشتم حالت رمان بشه
اصلا وابدا نمیدونستم اینهمه آدم میان میخونن باور میکنن
مث آدمی ک از یه سیگار وارد مواد میشه وبدون اینکه بفهمه معتاد میشه
من معتاد سایت شدم
وآدماش ونظراتشون
توعمرم هیچوقت مورد توجه این حجم از آدما نبودم حتی گاهی خودمو میزدم ب مریضی ک بهم توجه کنن اما خب....
میدونم هیچکدوم از توضیحاتم توجیه مناسبی کارم نیس
فردا جمعه شهادت امام جواده
میگن امام جواد باب الحوائجه
دعا میکنم هر مشکل وگرهی تو زندگیته امام جواد بازش کنه
من گناه زیادی ب گردنمه ک نزدیک چن ساله دعا میکنم اما حق الناس نمیزاره صدام ب عرش برسه
باور کن نمیدونستم گناهه واینجوری میشه
جایی فهمیدم وب خودم اومدم ک دیر شده بود واز خجالت میمردم وکمتر میومدم سایت ک کمتر دروغ بگم

ازت خواهش میکنم منو ببخش
التماس میکنم بزارین گناهام کمتر بشه بلکه صدام ب خدا برسه ومشکل زندگیم حل بشه
منم خواهر نادون واحمقت میشه؟
لطفا؟
هرکاری بگی برات میکنم اون چیزی ک از دستم برمیاد دعا س

سلام  عزیزم میدونم الان حالت از من بهم میخوره ولی وظیفمه یه چیزاییو توضیح بدم اول ک این اکا ...

سلام عزیزم منم دلم از سنگ که نیست آدمم بخشیدمت ولی لطفا دیگه دروغ نگو من به این شرط تورو میبخشم.. میدونم زندگیت اونطوری که میخواستی پیش نرفته  امیدوارم از این به بعد خیلی خوب بشه زندگیت وهمیشه خوش حال باشی ❤️❤️