2777
2789
سلام ممنون که به این پست نیم نگاهکی کردید خانمم هفته 38 بارداریه انشاءالله دوهفته بعد فارغ میشه (خیلی خوشحالم ) الان داره استراحت می کنه می خوام غافلگیرش کنم برا شام که براش مقوی باشه زود هم اماده شه لطفاراهنمایی کنید.... متشکرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون خدا برم .....هنوز نسل این مردها پس منقرض نشده ..... شوخی کردم ....میتونی براش سینه مرغ را براش با آرد سوخاری سرخ کنی ....با خیار شور وسیب زمینی سرخ کرده بیاری ...هم راحته هم خوشمزه
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .
آخی چه باحال ایشالا که مبارکتون باشه و شما رو به این مهربونی واسه خانومتون و خانومتونو واسه شما نینیم واسه جفتتون حفظ کنه
افرین به این همه مهربونی، هرچی درست کنی بدی بشه خانومت خوشحال میشه که به یادشی، ایشالا همیشه اینقدر عاشقه همسرت بمونی
به نطر من اگه براش نیمرو هم درست کنی کلی خوشحالش کردی....خدایی شوهر من خییییلی کمکم میکنه ....خدا کنه تعداد همچین مردایی روز به روز بیشتر بشه
هیچ وقت نفهمیدم چه رازیست بین دل و دستم..از دستم رفت به هرچه دل بستم...!!!
سلام.از فروشگاه ها یا قصابی براش ماهیچه گوسفند بخر و با یه پیاز بزرگ و کمی زردچوبه بذارین آبپز بشه و

کمی هم برنج دم کنید باهاش بخوره برنج را شستین یه بند انگشت آب روش باشه با یک قاشق روغن بذارین

آبش بره بعد دم کنی بذارین.راستی کمی زعفران و یک قاشق آبلیمو و دارچین یک ساعت آخر پخت به

ماهیچه اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه.انشا ا... همیشه همسر خوب و پدر خوبی برایشان باشین.
نقطه جان 14 بهمن به دنیا اومد

Lilypie First Birthday tickers
مرغ آبپز هم به همین روش می تونین بپزین.

می تونید یک بسته از این سوپ جو آماده ها بخرین و یک هویج وقارچ و 4 لیوان آب و یک سیب زمینی رنده شده توش بریزید با یک قاشق رب که غذاش مفصل تر بشه.

غذای سریع هم

استامبولی با گوشت چرخ کرده سرخ شده و ماکارانی که خیلی زود آماده میشه.
نقطه جان 14 بهمن به دنیا اومد

Lilypie First Birthday tickers
آفرین به شما که همسر خوبی برای خانومتون هستید
مطمئنا بابای خوبی هم خواهید بود
خیلی کار جالبی انجام دادید، حتما همسرتونو کلی خوشحال کردید
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه
چی شده که همتون اینقدر ذوق زده شدین ؟
مگه مردها موجودات عجیبی هستن که اینجور تعجب کردین ؟
وظیفه مرد رسیدگی به همسر و فرزندشه مخصوصا توی زمان بارداری که همسرش بیشتر از قبل بهش نیاز داره
این دوست عزیز من هم از این قاعده مستثنی نیست
2810