2777
2789
عنوان

چجور با شوهرم صحبت کنم؟؟؟

168 بازدید | 8 پست

کار شوهرم جوریه که صبحا تو خونس بعد باغ مشترک با برادرش داره گه اکثر مواقع شوهرم میره بهش میرسه آبیاری سمپاشی اینا انجام میده و باعث میشه ناهار نیاد خونه کلا تا شب که دیر وقت از شر کار میاد نمیبینیم همو شبم خسته میشه زود میخانه نمیتونم صحبت کنم داداشش م خیلی پرو و بی معرفتی میکنه و عیب جو هست نمیگه خیلی زحمت کشیده میگه نه باغ خراب کرده باید جبران کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که تمام موهام سفید شد با باغ مشترکی 

اقوام ما هم تو باغ هیچی نمیکنن شوهرم از رو علاقه میره رسیدگی میکنه و بهش ایراد هم میگیرن موقع برداشت محصول هم که مدعی هستن 

درهرصورت خود شوهرت باید نتیجه بگیره کار اضافی نکنه واسه کسی یا باغبون بگیرین واسه باغ که همه شرکا به اندازه شراکتشون پول بدن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

درباره کار اشتراکی با داداشش تو هیچی نگو که هرچی بگی میگن دو بهم زنی می‌کنه

شوهرت خودش باید بفهمه داره بیگاری می‌کنه

درباره فرصت برا حرف زدن هم بالاخره یه موقع هایی وقت هست روزای تعطیل

سر سفره که البته اصلا توصیه نمیشه

یه مواقعی از زمانی که چایی میاری تا سفره می‌ندازی

اگه ک فکر میکنی میتونه تایم کاریش رو تغیر بده باهاش صحبت کن ک مثلا یه فکری کنع تایم کاریش رو کم تر کنه اینجوری هیچی از زندگی نمیفیمین ک، 

اگه هم ک نه از همون تایمایی ک هست استفاده کنید و بهش بگو ک خیلی بهت افتخار میکنم این همه برا زندگیمون زحمت میکشی ولی اگه میشه تایم ناهار رو بیا و ازین حرفا

من خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی✨️😇من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هشتادی معلم بشم 🩵بعدش یه ازدواج موفق با یه آقای همچی تموم 👐🏼  بعدش هم یه دخمل تپل مپل ...  میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه تا کسی نتونه مانع رسیدن به هدفم بشه ، دیگه کسی نتونه بخاطر مشکل چشمام اذیتم کنه😭یا اباعبدالله من ازت قبولی فرهنگیان و یه همسر خوب میخوام که خودت تائیدش کنی..⭕ ☆) 👉🏻تاپیکایی با این علامت ، آرزوهایی که بعدا بزودی بهشون میرسم😊
من که تمام موهام سفید شد با باغ مشترکی  اقوام ما هم تو باغ هیچی نمیکنن شوهرم از رو علاقه میره ...

اخ اخ دقیقا ما اونروز رفتیم بعد با فامیلای جاریم اومده بودن حرصممممم گرفتا ماهم داشتیم آبیاری میکردبم