2777
2789
نمره‌ی امتحان خردادتون رو با امتحان مستمرتون جمع میکنن و میذارن

بزای سوابق کنکور مستمر تاثیر نداره 

اونی که جمع میبندن میذارن فقط تو دیپلمه

سوابق کنکور فقط نمره کتبی نهاییا

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای نهمی ها چطوره پس؟

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....
شهریور😂🤦‍♀️

ببخشید گفتید ۱ الز ۲ میلیون واقعا برای ترمیم باید بدیم؟😱😱

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

ببخشید گفتید ۱ الز ۲ میلیون واقعا برای ترمیم باید بدیم؟😱😱

من جمع درسارو گفتم

برای هر درس شما در نظر بگیرید ۵۰ الی ۱۰۰ ت باید بدیم خب همین میشه دیگه...

بیشتریام که میرن سالای قبلشونم ترمیم میکنن🫠

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
من جمع درسارو گفتم برای هر درس شما در نظر بگیرید ۵۰ الی ۱۰۰ ت باید بدیم خب همین میشه دیگه... بیشتر ...

بنظرتون نمره ۱۸ و ۱۷ ترمیم لازمه؟

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

سلام گلم امسال 7تا امتحان تک ماده محسوب میشه.....اگه سعی و تلاش کنی بقیه خوب بدی هیچ مشکلی برات پیش نمیاد من شنیدیم یه نفر 2 تا امتحان پارسال افتاد اما الان پزشکی میخونه تک ماده براش رد کردن منم 2 تا اول خراب کردم اما امیدم به این 8تاعع...تمرکزت بزار برای این امتحانای پیش رو اگ خراب کنی بقیه رو دیگه باید بزاری سال بعد

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد  
سلام گلم امسال 7تا امتحان تک ماده محسوب میشه.....اگه سعی و تلاش کنی بقیه خوب بدی هیچ مشکلی برات پیش ...

مگه میشههههه 

با ۲ تا امتحان افتاده چطوری پزشکی میخونه 

سهمیه داشته؟

خوبه واسه امسال ولی سال دیگه نه

دهمم😱🤣

مگه میشههههه  با ۲ تا امتحان افتاده چطوری پزشکی میخونه  سهمیه داشته؟

بقیه 20 بود همش... ربطی نداره ترازت مهمه نه نمره هات هرچی تراز بالاتر شانس قبولی بیشتر اونا نمیان بگن تو افتادی یا کم داری میان میگن چقد ترازته

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد