2777
2789
عنوان

مامانم میگه بزار بابا بیاد بهش میگم با پسر رفتی بیرون...

| مشاهده متن کامل بحث + 4473 بازدید | 152 پست
از اونجایی ک فهمیدم هیچکس لیاقتمو نداره  ، پس میچسبم ب درس و تفریحم

دوست پسر خوبه ولی کمتر پسری پیدا میشه که اونقدر شعور داشته باشه که بشه باهاش دوست شد . احمق ها همشون رابطه جنسی میخان . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن از این ماجرا درس عبرت بگیری و برات تجربه بشه قبول کن کار خیلی بدی کردی که مادرتو زدی و از اون بدتر که میخواستی بری توی کوچه با پسره درگیر بشی . چرا دوست داری خودتو بدنام محله کنی ؟

اره اینم فکریه فکر کن بچه ترسش از این باشه که مامانش باهاش حرف نزنه 

بهترین رفیقم مادرمه.در عین نزدیکی باهاش همیشه یه پرده ای بین ما بود.ممنونم ازش بابت مدیریت مادرانش

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
سعی کن از این ماجرا درس عبرت بگیری و برات تجربه بشه قبول کن کار خیلی بدی کردی که مادرتو زدی و از اون ...

با مادرم که همیشه همینکارو میکنم اما بعد اشتی میکنیم  . با پسرایه محله هم زیاد دعوا کردم اولیش نیست  . اما الان خیلی ناراحتم که اون رقته و دیگه ندارمش:))))))) 

د
الانم باید بلاخره برم بیرون تا اون حیوون صفتو گیر بیارم و بهش نشون بدم با احساسات ی دختری ک همه تو م ...

تقصیر تو نیست،تقصیر سایت بی در و پیکری هست که فرت فرت اشکال داره نمیشه گزارش زد،واقعا تقصیر مادرت هست که به وقتش، وقت برای تربیت شما نگذاشته

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
با مادرم که همیشه همینکارو میکنم اما بعد اشتی میکنیم  . با پسرایه محله هم زیاد دعوا کردم اولیش ...

کسی که رفت آدم حسابش نکن اگرم برگشت راهش نده . 

اولا با پسرای محله رفیق نشو برو اونورتر، دوما اصلا رفیق بازی اخرش یعنی مواد  ع ر ق سیگار وبی بندوباری سعی کن دوری کنی از اونا سوم با مادرت درد ودل کن اون حتما درکت میکنه من هم معلمم هم دختر دارم  ایندت خیلی مهمه از الان خرابش نکن، اگر درس دوست نداری اشکالی نداره ولی با دخترای مدرسه ارتباطتتو کم کن چون اونا ادمو یواش یواش تخریب میکنن در اخر عصبی شدی از مادرت دور شو تا دست روش بلند نکنی چون کسی که رو والدینش دست بلند کنه جوون مرگ میشه یا اینده بسیار اسف ناکی در انتظارشه 

با مادرم که همیشه همینکارو میکنم اما بعد اشتی میکنیم  . با پسرایه محله هم زیاد دعوا کردم اولیش ...

ادم نیسی سر یه پسر بی سروپا مامانتو کتک میزنی اون دنیایی هم هست خدا اون دنیا بدجور اتیشت میزنه