2777
2789

بچه ها توی یه جمعی طرد شدین تابحال ؟ 

مثلا چهار تا دوست - فامیل باشید کنار هم ، همه اونا هوای هم رو داشته باشن 

به هم اهمیت بدن

اما شمارو بی دلیل وصله ناجور بدونن ؟

چیکار کردید باهاشون ؟ قطع رابطه ؟ 

یا باهاتون خوب شدن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جایی که برام ارزش قائل نشن ترک میکنم و قطع رابطه 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
داشتم الانم دارم  اگه بتونم قطع رابطه میکنم  اگه نشه اصلا محلشون نمی‌دم

خب سر این موضوع اذیت نمیشید ؟ 

من که همش دارم خودمو سرزنش میکنم🥺🤦🏻‍♀️ 

همش این رفتار هاشون رو میبینم و اذیتم میکنه 

ناراحت میشم اصلا انگار اهمیتی برای اون جمع ندارم 

اصلا نباشم نبودنمو حس نمیکنن 🥺😭

خب سر این موضوع اذیت نمیشید ؟  من که همش دارم خودمو سرزنش میکنم🥺🤦🏻‍♀️  همش این رفتار ...

چرا قشنگم اذیت میشم ذهنمم درگیر میشه 

ولی خب خیلی سعی میکنم در این مواقع خودمو عادی نشون بدم خیلی روی خودم کار کردم تا بتونم خودمو کنترل کنم 

سخته ولی شدنیه و از ی مدت به بعد براتون اهمیت این موضوع کم میشه 🩷🥲

🤍✨Beauti Lady
خب سر این موضوع اذیت نمیشید ؟  من که همش دارم خودمو سرزنش میکنم🥺🤦🏻‍♀️  همش این رفتار ...

چرا ادیت میشم ناراحت میشم ولی من کلا یه اخلاقی دارم ببینم طرف منو نمیخواد منم نمیخوامش! یه کلیپو دیدی تو اینستا میگه اگه جایی دعوتت نکردن نرو یا بی توجهی کردن بهت حذف کن …

چرا ادیت میشم ناراحت میشم ولی من کلا یه اخلاقی دارم ببینم طرف منو نمیخواد منم نمیخوامش! یه کلیپو دید ...

عزیزم خیلی دوست دارم حذف کنم اما حذف کردنی نیست! 

بخشی از روزمرگی زندگیمه 🤦🏻‍♀️

و هی رفتار ها تکرار و حتی بدتر میشه 🥺

خسته شدم 😭