2777
2789
چندین بار دکتر بردم فایده نداشت  داروش رو نمیخوره  آلرژی هم داشت خدارو شکر خوب شد

خب عزیزم بچه منم نمیخورد ولی من هرجوری بود میدادم.اونم هز دوماهگی تااااا ۸ماهگی صبح وعصر

الرژی شدید

خودم  پرهیز سخت فقط برنج و مرغ وسیب زمینی میخوردم.

الان ۱۱ماهشه خیلی ریزه اس ۸کیلوئه

ولی خییییلی بهتر شد.ببر دکتر اگه رفلاکس داره دارو بده.

کپسول اس امپرازول بگیر.دونه هاشو بشمار طبق نظر دکتر ببین یک سوم بدی یک چهارم بدی نصف بدی..بریز تو اب شناور میشن میرن تو دهنش‌پشتشم اب بده طعم ندارن.

دوستم بجش رفلاکس داشت دارو نداد الان بچش فققققط سیب زمینی سرخ کرده میخوره گاها.

منم سه قلو دارم الان بزرگ شدن  ولی به زمان فرزند شما موهای سرم سفید شد تا یکم وزن بگیرن و کامل ...

الهی بگردم 

خدا توان بهت بده 

من با همین یکی تازه میفهمم مادرم خدابیامرز چی کشیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم بچه منم نمیخورد ولی من هرجوری بود میدادم.اونم هز دوماهگی تااااا ۸ماهگی صبح وعصر الرژی شدید ...

دکتر به من ساشه داده بود باید توی آب حل می کردم ناشتا میدادم اون هم نمی خورد 

قرص میشه داد؟

آخه به دکتر گفتم گفت ایراد نداره 

البته اون موقع قد و وزنش بالای نمودار بود 

الان یک ماهه وزن نگرفته اصلا 

الهی بگردم  خدا توان بهت بده  من با همین یکی تازه میفهمم مادرم خدابیامرز چی کشیده

خدانکنه جانم 

سلامت باشید 😍 همچنین 

بله درست میگین تازه داریم میفهمیم مادرامون چی کشیدن

🤍✨Beauti Lady
کتلت درست کن کوکوسیب زمینی کوکوسبزی شینسل مرغ  کوچیک کوجیک کن بذار جلوش

فقط کوکو سبزی رو توی کوکوها دوست داره 

اون هم کم

شما چه نونی میدید به بچه

فقط سنگک و بربری یا لواش هم میشه داد؟

دکتر به من ساشه داده بود باید توی آب حل می کردم ناشتا میدادم اون هم نمی خورد  قرص میشه داد؟ آ ...

دخترمنم‌ساشه اصلا لب نمیزد چون پرتقالی بود اتفاقا رفلاکسشو تشدید میکرد به دکتر گفتم اول شربت نکسیوم ساختنی میگرفتم بعد دیگه قرصشو خودم تهیه کردم.

قرص رو باید تو اب حل کنی

من نکسیوم خارجی میدادم.

حتما با دکتر مشورت کن یه دوره بده ببین بهتر میشه.

تواین سن چون هم مهارتای جدیدیادمیگیرن هم دندون درمیارن خیلی بی قرارمیشن به غذااهمیت نمیدن درست میشه

خدا کنه 

فقط بازی می کنه 

روسری میندازه سرش راه میره دالی کنه 

به همه چی کار داره جز غذا

سالاداونم پر سس برای بچه یکساله؟ترشی؟معده اش داغون میشه اصلانمیتونه بجوه

عزیزم سس میتونه بیشتر از ماست باشه

ترشی شور کلم (بیشتر از آب و نمک و یذره سرکه) یا لیمو لیمو که از آب لیمو درست شده چرا فکر کردی نمیشه من از دکتر متخصص تغذیه پرسیدم و این مشکل و داشتم و خدارو شکر حل شد برام

هر چی دیرتر راه بره عاقل تر هست و راحتر می‌فهمه  بچه من دندون زیاد داره نگران نباش و همیشه دکت ...

مرسی قشنگم که درکم کردی

واقعانخوردناش وحرفای اطرافیان خیلی بهم اسیب میزنه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم